Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εξιχνιάσθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας

Εξιχνιάσθηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας

Ένας 27χρονος ομογενής είναι ο δράστης μιας απόπειρας ανθρωποκτονίας, που σημειώθηκε στις 22 Ιουνίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Α. Σβώλου και Δ. Γούναρη. Σε βάρος του 27χρονου, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο δράστης, είχε προσπαθήσει να σκοτώσει έναν 37χρονο με ένα σπασμένο μπουκάλι. Ο 37χρονος τραυματίστηκε στο λαιμό όταν είχε προσπαθήσει να βοηθήσει ένα τρίτο άτομο το οποίο διαπληκτιζόταν με τον 27χρονο.

Σημειώνεται ότι έπειτα από τη σύλληψη του 27χρονου, προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών, για διακεκριμένη περίπτωση κλοπής. Επίσης, υπάρχει βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Τρικάλων, με βάση το οποίο ο 27χρονος υποχρεούται να παρουσιάζεται σε Τμήμα Ασφαλείας της Θεσσαλονίκης το πρώτο πενθήμερο κάθε μηνός, πράγμα το οποίο δεν έπραξε τον τρέχοντα μήνα. Η δικογραφία θα αποσταλεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι
Η αμερικανική εκτίμηση βασίστηκε σε μια σειρά πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων διαβαθμισμένων πληροφοριών, και σε μια ανάλυση των δημόσιων...
Αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες: Ο Πούτιν δεν διέταξε την δολοφονία Ναβάλνι