Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φωτιά στο σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη: Υποψία εμπρησμού, λέει ο Δημητρακόπουλος

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ο δικηγόρος του ηθοποιού υποστήριξε ότι η φωτιά ξέσπασε σε χώρο που δεν υπήρχε κανείς

Το ενδεχόμενο η φωτιά που έκαψε το σπίτι του ηθοποιού Πέτρου Φιλιππίδη στην οδό Πατησίων, στο κέντρο της Αθήνας, να είναι προϊόν εμπρησμού, αφήνει ανοιχτό ο δικηγόρος Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Ο γνωστός ποινικολόγος μίλησε στο in.gr για τις συνθήκες που ξέσπασε η φωτιά και υπογράμμισε ότι υπάρχουν υποψίες για εμπρησμό.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης καθόταν στο σαλόνι και η φωτιά ξέσπασε σε δωμάτιο που δεν ήταν κανείς, ούτε υπήρχε κάποια ηλεκτρική συσκευή σε λειτουργία, για να υπάρξει κάποιο βραχυκύκλωμα» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Έρευνα από την Πυροσβεστική

Η Πυροσβεστική βρέθηκε άμεσα στο σημείο της φωτιάς και κατάφερε να την περιορίσει άμεσα, προτού να επεκταθεί και να καταστρέψει και άλλα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

Για τις συνθήκες που προκάλεσαν τη φωτιά, οι αξιωματικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού θα εξετάσουν κάθε στοιχείο, καθώς και την καταγγελία του ηθοποιού ότι η φωτιά ξεκίνησε από το μπαλκόνι του σπιτιού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή
Ένας ιστορικός κύκλος κλείνει, για να ανοίξει ένας ακόμη μεγαλύτερος - Το καλοκαίρι του 2027 θα αρχίσουν οι εργασίες για το νέο γήπεδο
Παπαμιμίκος για ΠΑΟΚ: Με σχέδιο, υπομονή και αυτοπεποίθηση, χτίζουμε τη νέα εποχή