Αναγκαστική προσθαλάσσωση πυροσβεστικού αεροσκάφους στον Κορινθιακό έγινε την σήμερα Παρασκευή (25.07). Το αεροσκάφος συμμετείχε στην κατάσβεση της φωτιάς στην στον Φενεό Κορινθίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ertnews.gr, οι δύο πιλότοι πρόλαβαν και έπεσαν στην θάλασσα και είναι καλά στην υγεία τους. Έχει ενημερωθεί το Λιμενικό Σώμα και πλωτό κατευθύνεται στο σημείο για να παραλάβει τους δύο πιλότους.
Όπως μεταδίδει το protothema.gr, το αεροπλάνο κατέβηκε κανονικά στη θάλασσα για να γεμίσει νερό τις δεξαμενές του και στη συνέχεια να επιχειρήσει στη φωτιά, αλλά παρουσίασε πρόβλημα και δεν κατάφερε να απονηωθεί. Οι δύο πιλότοι είναι σώοι ενώ το αεροσκάφος παραμένει κανονικά πάνω στην επιφάνεια της θάλασσας, στηριζόμενο στους πλωτήρες του.
Δείτε βίντεο από το σημείο:
