Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Αυτοί είναι οι νεαροί που συνελήφθησαν για εμπρησμό στην Πάτρα (ΦΩΤΟ + VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τους έβγαλαν φωτογραφίες οι κάτοικοι – Φαίνεται και το μπουκάλι με εύφλεκτο υγρό που φέρονται να πέταξαν σε δασική έκταση

Φωτογραφίες που τράβηξαν κάτοικοι στην περιοχή Συχαινά της Πάτρας με τους δύο νεαρούς που συνελήφθησαν για εμπρησμό, με έναν εξ αυτών - έναν 19χρονο - να ομολογεί τις πράξεις του, φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.gr. Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες οι δύο νεαροί, που σήμερα αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, επέβαιναν σε μηχανάκι.

Σε μια από τις φωτογραφίες είναι και το μπουκάλι για το οποίο μίλησε μια μάρτυρας καταθέτοντας ότι είδε τους δύο νεαρούς να το πετάνε σε δασική περιοχή. Όπως έγραψε νωρίτερα το protothema.gr, το μπουκάλι έχει σταλεί στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν και τι εύφλεκτο υγρό περιείχε.

Πάτρα: Ο 19χρονος και ο 27χρονος που συνελήφθησαν για εμπρησμό στα Συχαινά- Τους έβγαλαν φωτογραφίες οι κάτοικοι

Οι δύο νεαροί που συνελήφθησαν στα Συχαινά επέβαιναν σε δίκυκλο
Πάτρα: Ο 19χρονος και ο 27χρονος που συνελήφθησαν για εμπρησμό στα Συχαινά- Τους έβγαλαν φωτογραφίες οι κάτοικοι
Τους δύο νεαρούς φωτογράφισαν κάτοικοι της περιοχής

Πάτρα: Ο 19χρονος και ο 27χρονος που συνελήφθησαν για εμπρησμό στα Συχαινά- Τους έβγαλαν φωτογραφίες οι κάτοικοι

Το μπουκάλι που φέρονται να πέταξαν οι δύο νεαροί σε δασική έκταση στα Συχαινά
 

Ο 19χρονος φέρεται να ομολόγησε ότι έβαλε τη φωτιά που εκδηλώθηκε την Τετάρτη στην περιοχή Συχαινά της Πάτρας ενώ ο 27χρονος για την ώρα δεν παραδέχεται την εμπλοκή του στην υπόθεση. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο 19χρονος υπέδειξε το σημείο της φωτιάς και το πώς κινήθηκαν με τον 27χρονο ενώ υπάρχει και η μαρτυρία γυναίκας που φέρεται να έχει πει «τους είδα να πετάνε μπουκάλι».

Για τον 27χρονο, πληροφορίες από την ΕΛΑΣ, αναφέρουν ότι στην κατοχή του βρέθηκε ένα σακίδιο πλάτης, το οποίο είχε μαζί του προσεγγίζοντας το σημείο της φωτιάς στα Συχαινά, μέσα στο οποίο είχε αναπτήρα και ένα κινητό τηλέφωνο.

 

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ για τις δύο συλλήψεις για τη φωτιά στα Συχαινά της Πάτρας

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Πατρών πραγματοποιήθηκε αυτεπάγγελτη έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τυχόν εμπλεκομένων στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε από βραδινές ώρες 12 Αυγούστου 2025, στην περιοχή Συχαινά Αχαΐας.

Από την αξιοποίηση πληροφοριακών στοιχείων, την πραγματοποίηση λοιπών ανακριτικών πράξεων και την επισκόπηση βιντεοληπτικού υλικού, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή δύο ατόμων, ηλικίας 27 και 19 ετών.

Στο πλαίσιο της περαιτέρω έρευνας, εντοπίστηκε ένα μπουκάλι που περιείχε πιθανόν εύφλεκτο υλικό, το οποίο, όπως προέκυψε, είχε απορριφθεί από έναν εκ των κατηγορουμένων στην περιοχή δασικής έκτασης.

Πηγή: protothema.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Ο δήμος ανέπτυξε τις θέσεις του σχετικά με την αντίθεσή του στο Προεδρικό Διάταγμα για τη Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων
Θεσσαλονίκη: Στο ΣτΕ η προσφυγή του Δήμου Καλαμαριάς για τη Μαρίνα Αρετσούς
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα
«Είναι καθαρή φωνή», είπε ο πρώην υπουργός για τη Μαρία Καρυστιανού – Τι απάντησε σε ερώτηση για το αν θα κατέβει στις εκλογές
Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με Καρυστιανού - Λάθος το όνομα ΕΛΑΣ από Τσίπρα