Για τον βιασμό μιας 66χρονης σε χωριό της ορεινής νότιας Ηλείας συνελήφθη και κατηγορείται ένας 22χρονος. Σύμφωνα με τα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, ο 22χρονος φέρεται να μπήκε στο σπίτι της 66χρονης τα ξημερώματα, παραβιάζοντας ανασφάλιστο παράθυρο, ενώ αυτή κοιμόταν.
Με βάση τα όσα κατήγγειλε η 66χρονη και όπως μεταδίδει το ertnews.gr, ο δράστης την ανάγκασε με την απειλή μαχαιριού να υποκύψει στην πράξη του βιασμού. Ακολούθως έφυγε αρπάζοντάς της και το λάπτοπ που είχε σε τσάντα.
Λίγες ώρες αργότερα, η άτυχη γυναίκα κατήγγειλε το συμβάν στις αστυνομικές αρχές και ακολούθησε η άμεση κινητοποίησή τους και η σύλληψη του 22χρονου, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας στον Πύργο. Την υπόθεση ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πύργου.
- Η δραματική διάσωση πατέρα με 2 παιδιά στη Θεσσαλονίκη – Τι λέει ο χειριστής του SUP
- Θεσσαλονίκη: Εντατικοί τροχονομικοί έλεγχοι – Πάνω από 62.000 παραβάσεις στο 6μηνο
- Πεδίο μάχης γήπεδο στην Αργεντινή: Άγριες συγκρούσεις οπαδών και 3 νεκροί (VIDEO)
- Πανικός στην Ινδία: Περιστρεφόμενος δίσκος σε λούνα παρκ έπεσε από 15 μέτρα (VIDEO)
