Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ξεκινά η αναβάθμιση του Δημοτικού Γηπέδου Νάουσας – Έργο 700.000 ευρώ

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Υπεγράφη η σύμβαση για μεταξύ του δήμου και της αναδόχου εταιρείας – Ποια έργα θα γίνουν στο γήπεδο

Υπογράφηκε η σύμβαση για την «Προμήθεια Υλικών για την αναβάθμιση του Δημοτικού Γηπέδου Νάουσας, μεταξύ του Δημάρχου Νάουσας κ. Κουτσογιάννη και του κ. Αραμπάνου, νομίμου εκπροσώπου της αναδόχου εταιρείας.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 700 χιλιάδων ευρώ περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την τοποθέτηση έτοιμου φυσικού χλοοτάπητα προδιαγραφών εθνικών κατηγοριών μαζί με όλες τις απαραίτητες εργασίες για την ορθή αποστράγγιση και άρδευση, καθώς και την τοποθέτηση νέων σύγχρονων φωτιστικών τεχνολογίας LED για την επίτευξη καλύτερου φωτισμού και εξοικονόμηση ενέργειας.

Με την ολοκλήρωση των ανωτέρω εργασιών θα αποδοθεί προς χρήση έναν νέο σύγχρονο γήπεδο υψηλών προδιαγραφών. Επισημαίνουμε πως στο επόμενο διάστημα θα υπάρξει νέα παρέμβαση στο γήπεδο με έργο που θα αφορά την αναβάθμιση των κερκίδων.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης, ο Δήμαρχος Νάουσας δήλωσε: «Με την υλοποίηση της αναβάθμισης του Δημοτικού Γηπέδου, δίνουμε νέα πνοή στις αθλητικές υποδομές της πόλης μας, δημιουργώντας ένα σύγχρονο και ασφαλές περιβάλλον για τους αθλητές, τους συλλόγους, αλλά και τη νεολαία μας.

» Ο Δήμος Νάουσας επενδύει συστηματικά στον αθλητισμό, αναγνωρίζοντας τον παιδευτικό, κοινωνικό και ψυχαγωγικό του ρόλο. Το έργο αυτό είναι αποτέλεσμα συλλογικής προσπάθειας και στρατηγικού σχεδιασμού, με στόχο να ενισχύσουμε τον ερασιτεχνικό και τον επαγγελματικό αθλητισμό στην περιοχή μας και να καταστήσουμε τη Νάουσα έναν τόπο με σύγχρονες αθλητικές υποδομές, αντάξιο της ιστορίας και του δυναμισμού της.

» Συνεχίζουμε με συνέπεια και αποφασιστικότητα, ώστε να παραδώσουμε στους πολίτες έργα που θα κάνουν την καθημερινότητά τους καλύτερη και θα προσφέρουν ευκαιρίες ανάπτυξης για τον τόπο μας».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Μεταμορφώθηκαν σχολεία στη Θέρμη - Με λαχανόκηπους και εργαστήρια
Κάθε νέα σχολική χρονιά, στο πρόγραμμα προστίθεται ένα νέο σχολείο του Δήμου Θέρμης και φέτος προστέθηκε το 1ο Δημοτικό Σχολείο Τριλόφου
Θεσσαλονίκη: Μεταμορφώθηκαν σχολεία στη Θέρμη - Με λαχανόκηπους και εργαστήρια
egnatia-odos-gefyra
Έρχεται η ψηφιακή παρακολούθηση σε 270 γέφυρες - Με το έργο «Έξυπνες Γέφυρες»
Το έργο εισάγει ένα νέο μοντέλο διαχείρισης των τεχνικών υποδομών, βασισμένο στη συνεχή παρακολούθηση και στην αξιοποίηση δεδομένων σε πραγματικό...
Έρχεται η ψηφιακή παρακολούθηση σε 270 γέφυρες - Με το έργο «Έξυπνες Γέφυρες»