Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Χειροπέδες στον άνδρα που επιτέθηκε με πιρούνι στην έγκυο σύζυγό του - Μάχη για το μάτι της δίνει η γυναίκα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Αττικόν»

Θύμα ενδοοικογενειακής βίας έπεσε μια 39χρονη έγκυος από την Γεωργία από τον 43χρονο ομοεθνή σύζυγο της.

Ειδικότερα, η γυναίκα τα ξημερώματα της Τρίτης μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Αττικόν» φέροντας τραύματα στο πρόσωπο, τα άνω άκρα και την κοιλιακή χώρα από αιχμηρό αντικείμενο. Όπως κατήγγειλε η 39χρονη, που διανύει το δεύτερο μήνα εγκυμοσύνης, τα τραύματα προκλήθηκαν από επίθεση του 43χρονου συζύγου της.

Η 39χρονη που  νοσηλεύεται στη μαιευτική, γυναικολογική κλινική του νοσοκομείου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στα μάτια και δίνει μάχη για να διατηρήσει την όρασή της. Όπως έκανε γνωστό ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, το έμβρυο που κυοφορεί «σώθηκε».

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, ο 43χρονος συνελήφθη το πρωί της Τετάρτης από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ψυχικού- Φιλοθέης.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χάλκινο μετάλλιο ο Μουμούρης στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ-18
Ο Δημήτρης Μουμούρης με άλμα στα 15.49 μέτρα πήρε την 3η θέση στο τριπλούν - Πέμπτος ο Μιχάλης Δελιντζόγλου με 15.12μ
Χάλκινο μετάλλιο ο Μουμούρης στο τριπλούν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου Κ-18
Έκτακτη σύσκεψη για τον καύσωνα - Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία
Στο επίκεντρο της σύσκεψης βρέθηκε η εξέλιξη των ιδιαίτερα υψηλών θερμοκρασιών που θα διατηρηθούν έως και την Τετάρτη
Έκτακτη σύσκεψη για τον καύσωνα - Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία