Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ολοκληρώθηκαν οι απολογίες των 6 για απάτη σε βάρος του ΕΦΚΑ - Τι ισχυρίζονται

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, για το εάν οι 6 κατηγορούμενοι θα προφυλακιστούν ή όχι,

Ολοκληρώθηκαν μετά από 8 ώρες, οι απολογίες και των έξι συλληφθέντων, οι οποίοι κατηγορούνται για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας, μέσω εταιρειών παραγωγής ενδυμάτων, διέπρατταν κακουργηματικές πλαστογραφίες, απάτες σε βάρος του Ε.Φ.Κ.Α. και φοροδιαφυγή.

Οι 5 αλλοδαποί και ο ένας Έλληνας, αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται, υποστηρίζοντας ότι το χρέος που αποδίδεται ότι έχει υπάρξει στον ΕΦΚΑ από την εγκληματική τους δραστηριότητα, δεν είναι αυτό που τους αποδίδεται, δηλαδή τα δύο εκατομμύρια.

Επιπλέον, ο λογιστής, ο οποίος φέρεται να έχει κεντρικό ρόλο στην οργάνωσης, υποστήριξε ότι δεν έχει κάνει κάτι παράνομο, αλλά εκτέλεσε νόμιμες εργασίες.

Αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, για το εάν οι 6 κατηγορούμενοι θα προφυλακιστούν ή όχι, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για το εάν υπάρχει και εμπλοκή άλλων ατόμων στην υπόθεση

Πηγή: skai.gr

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ