Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έκκληση της αστυνομίας για πληροφορίες σχετικά με την ταυτότητα θύματος τροχαίου

Έκκληση για πληροφορίες απευθύνει η αστυνομία, ώστε να διαπιστωθεί η ταυτότητα θύματος τροχαίου στην οδό Μπότσαρη

Έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι σχετικά με τροχαίο το οποίο έγινε το βράδυ της Πέμπτης στη συμβολή της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου και της οδού Μάρκου Μπότσαρη, απευθύνει η αστυνομία, προκειμένου να εξακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος του τροχαίου.

Συγκεκριμένα, την Πέμπτη (28-08-2014) και ώρα 21.30΄, σε τροχαίο ατύχημα, που έλαβε χώρα στη συμβολή της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου και της οδού Μάρκου Μπότσαρη, δίκυκλη μοτοσικλέτα παρέσυρε και τραυμάτισε σοβαρά γυναίκα, ηλικίας 65 -70 ετών περίπου, κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,60 μ., με ξανθά, βαμμένα μαλλιά και χρώμα οφθαλμών καστανό. Η εν λόγω πεζή ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου και νοσηλεύεται στη Μ.Ε.Θ.

Η αστυνομία παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε σχετικά με τα στοιχεία ταυτότητας της εν λόγω πεζής να επικοινωνήσει με το Β΄ Τμήμα Τροχαίας Θεσσαλονίκης στα τηλ. 2310-887943 και 2310-887941 (ώρες πρωινές) και 2310-887950 (όλο το 24-ωρο) το οποίο διενεργεί την προανάκριση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Η σύσκεψη πραγματοποιείται λόγω των πολλών και ταυτόχρονων εστιών που εκδηλώθηκαν τις τελευταίες ώρες και των θυελλωδών ανέμων
Πολλές ταυτόχρονες φωτιές σε 24 ώρες - Έκτακτη σύσκεψη της Πολιτικής Προστασίας
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους
Δράση μαθητών και μαθητριών του Καλλιτεχνικού Σχολείου Θεσσαλονίκης με σκοπό την ανάδειξη των προβλημάτων της τέχνης και του σχολείου τους
Θεσσαλονίκη: Καλλιτεχνική διαμαρτυρία «save art» στην Αριστοτέλους