Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής στο κέντρο του Αγρινίου, όταν 79χρονος τραυματίστηκε με μαχαίρι στο διαμέρισμά του.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το agriniopress.gr, η κινητοποίηση των αρχών προκλήθηκε γύρω στις 8:30 το πρωί της Παρασκευής, όταν το ΕΚΑΒ κλήθηκε να παραλάβει έναν 79χρονο άνδρα από διαμέρισμα στο κέντρο του Αγρινίου. Ο ηλικιωμένος φέρει τραύματα από μαχαίρι στο θώρακα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου οι γιατροί διαβεβαιώνουν ότι η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.
Στο πλαίσιο της έρευνας, η αστυνομία προσήγαγε στο Τμήμα την 49χρονη κόρη του θύματος, ενώ εξετάζονται τα αίτια του επεισοδίου και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προκλήθηκε ο τραυματισμός. Οι αρχές συνεχίζουν τις ανακρίσεις για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης.
- Συναγερμός στη Θεσσαλονίκη: Βρήκαν βλήμα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο Σέιχ Σου
- Τρόμος για 20χρονο στη Θεσσαλονίκη: Πήγε να τον ληστέψει 16χρονος με μαχαίρι
- Καρυστιανού για Καραχάλιο: Η λέξη κόμμα και το όνομά μου είναι ασύμβατα (VIDEO)
- ΤΖΟΚΕΡ: Ξύπνησε πλουσιότερος κατά 3,2 εκατ. ευρώ – Πού παίχτηκε το τυχερό δελτίο
