Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Τα στοιχεία εξαμήνου για την καταστολή της εγκληματικότητας από την ΕΛ.ΑΣ.

Στοιχεία για την καταστολή της εγκληματικότητας από την ΕΛ.ΑΣ., έδωσε στη Βουλή ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Β. Κικίλιας

Στοιχεία για την απόδοση των ομάδων καταστολής εγκληματικότητας της Ελληνικής Αστυνομίας το πρώτο εξάμηνο του 2014 έδωσε ο Υπουργός Δημόσιας Βασίλης Κικίλιας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Γιάννη Δημαρά. Τα στοιχεία αφορούν τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Αττική: Η Άμεση Δράση (περιπολικά και ομάδα Ζ) προχώρησε σε 3.181 συλλήψεις, η ομάδα ΔΙΑΣ σε 4.716 συλλήψεις και η ομάδα ΔΕΛΤΑ σε 55.

Εξ αυτών των συλλήψεων, για την Άμεση Δράση τα εγκλήματα κατά της ζωής και της ιδιοκτησίας αφορούσαν 493 συλλήψεις, για την ομάδα ΔΙΑΣ 893 συλλήψεις και για την ομάδα ΔΕΛΤΑ 9 συλλήψεις.

Θεσσαλονίκη: Η Άμεση Δράση πραγματοποίησε 971 συλλήψεις, ενώ η ομάδα ΔΙΑΣ 1.928, εκ των οποίων οι 91 και οι 273 αντίστοιχα αφορούσαν εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής και ιδιοκτησίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τέλος χρόνου για «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» - Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις
Με τη λήξη του προγράμματος, όλα τα νέα φωτοβολταϊκά οικιακών καταναλωτών, τα οποία καταθέτουν αίτηση σύνδεσης στον ΔΕΔΔΗΕ, θα υπάγονται στο...
Τέλος χρόνου για «Φωτοβολταϊκά στη στέγη» - Μέχρι πότε γίνονται αιτήσεις
«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις
Μόνο μεγάλες πλάκες βοδινού και αρνίσιου κρέατος οριζόντια κομμένες σε κομματάκια πάχους 3 έως 5 χιλιοστών θα μπορούν να χαρακτηρίζονται ως ντονέρ αν...
«Πόλεμος» του ντονέρ στην Ευρώπη: Αίτημα της Τουρκίας που προκαλεί αντιδράσεις