Οι «Αστερόμυλοι των Χριστουγέννων» στην Έδεσσα προσφέρουν και φέτος, για δεύτερη χρονιά, χριστουγεννιάτικη μαγεία σε μικρούς και μεγάλους μέσα από ένα παραμυθένιο σκηνικό, δίπλα στους καταρράκτες της πόλης.
Μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, οι παραδοσιακοί νερόμυλοι στο Πάρκο των Καταρρακτών μεταμορφώνονται σε ΑστερόΜυλους των Χριστουγέννων.
Στα τρία κτίρια των επισκέψιμων Μύλων φιλοξενούνται χριστουγεννιάτικες δράσεις για παιδιά και οικογένειες, με δημιουργικά εργαστήρια, μπαζάρ και εκδηλώσεις, ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και το σπιτάκι του Άη Βασίλη αλλά και το χριστουγεννιάτικο ταχυδρομείο, προσφέροντας μια εορταστική εμπειρία με ελεύθερη είσοδο.
Κάθε ημέρα, στο ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι του Άγιου Βασίλη, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να τον συναντήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του, ενώ στο Christmas Gift Shop, τα παιδιά μπορούν να γράψουν και να στείλουν τα γράμματα με τις ευχές τους προς τον Άγιο Βασίλη.
Με ελεύθερη είσοδο σε όλες τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες, οι Αστερόμυλοι αποτελούν καθημερινό πόλο έλξης και σημείο συνάντησης για οικογένειες, φίλους και ταξιδιώτες που θέλουν να ζήσουν μια όμορφη χριστουγεννιάτικη εμπειρία σε ένα μαγευτικό φυσικό τοπίο.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των επόμενων ημερών
