Μια απίστευτη τραγωδία εκτυλίχθηκε το πρωί της Τρίτης στη Φωκίδα όταν ένας άνδρας, περίπου 70 ετών σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες απανθρακώθηκε μέσα στο αυτοκίνητό του στον δρόμο Μαριολάτας – Λιλαίας.
Το όχημα τυλίχθηκε στις φλόγες και δυστυχώς ο άνδρας εγκλωβίστηκε σε αυτό και έφυγε από τη ζωή με τραγικό τρόπο.
Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο έσβησαν την φωτιά και αντίκρυσαν την απανθρακωμένη σορό του άτυχου άνδρα.
Ωστόσο την ίδια ώρα που καιγόταν το αυτοκίνητο, είχε πάει φωτιά και το σπίτι της οικογένειας του άνδρα στην Άνω Μαριολάτα.
Πυροσβέστες του Π.Κ. Πολυδρόσου και Αμφίκλειας έφτασαν γρήγορα στο σπίτι και έθεσαν υπό έλεγχο την φωτιά που όμως προκάλεσε σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία.
Το τραγικό και ταυτόχρονα ασυνήθιστο περιστατικό διερευνούν αστυνομία και πυροσβεστική.
Πηγή: tvstar.gr
- Μεγάλη 24ωρη απεργία: Ποιοι απεργούν στη Θεσσαλονίκη – Τι ώρα κλείνουν δρόμοι
- ΕΠΙΣΗΜΟ: 24ωρο Μετρό Θεσσαλονίκης και 6 γραμμές ΟΑΣΘ για δύο Σάββατα
- Θεσσαλονίκη: Τέλος οι θέσεις ΙΧ και στα πάρκινγκ – Ποιοι «κόβουν» τα υπόγεια πάρκινγκ
- Θεσσαλονίκη: Στήνεται μπλε καλούπι για το Fly Over στον Περιφερειακό – Πού βρίσκεται
