Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή απειλή o Άρης Μουγκοπέτρος

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

«Στερείται τα παιδιά του χωρίς κανέναν λόγο» λέει ο δικηγόρος του

Ο Άρης Μουγκοπέτρος, ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου που έχασε δάχτυλά του στο περιστατικό με την κροτίδα το περασμένο Πάσχα, κρατείται μετά από μήνυση της συζύγου του για ενδοοικογενειακή απειλή, όπως έγινε γνωστό το βράδυ των Χριστουγέννων. 

Σύμφωνα με το MEGA, ο Άρης Μουγκοπέτρος πήγε στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει αρπαγή ανηλίκου. Ωστόσο, είχε προηγηθεί η μήνυση της συζύγου του και μόλις παρουσιάστηκε στο τμήμα, τέθηκε υπό κράτηση. 

Ο γνωστός μουσικός, σύμφωνα με πληροφορίες είναι σε διάσταση με την σύζυγό του και δημιουργήθηκε ένταση όταν εκείνος πήγε να δει τα παιδιά του. Σύμφωνα με τον ίδιο, η εν διαστάσει σύζυγός του δεν τον άφησε και τα πνεύματα οξύνθηκαν.

«Είναι Χριστούγεννα και ήθελα να δω τα παιδιά μου» φέρεται να υποστηρίζει ο ίδιος. 

Αύριο, Παρασκευή (26/12/25), αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μητσοτάκης για Κύπρο: «Τιμούμε τους ήρωες που υπερασπίστηκαν την ελευθερία»
«Στόχος είναι μια Κύπρος επανενωμένη, χωρίς κατοχικό στρατό και ξεπερασμένα συστήματα εγγυήσεων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός
Μητσοτάκης για Κύπρο: «Τιμούμε τους ήρωες που υπερασπίστηκαν την ελευθερία»