Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δημογλίδου: Καλύτερη η εικόνα στις εθνικές οδούς σε σχέση με τα Χριστούγεννα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Σε ποια σημεία είπε ότι δεν υπήρχε δυνατότητα να δοθεί στην κυκλοφορία η Εθνική Οδός

Για το ποια είναι η κατάσταση στους δρόμους λόγω των αγροτικών μπλόκων, τι γίνεται με τις μετακινήσεις αλλά και με τα αλκοτέστ ενόψει παραμονής πρωτοχρονιάς, μίλησε στην εκπομπή «Πρωινές Διαδρομές» η Κωνσταντία Δημογλίδου, Εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας.

 

Για τις μετακινήσεις λόγω των αγροτικών μπλόκων

Η κα Δημογλίδου ανέφερε τα εξής “(…) Πρέπει να πούμε ότι τώρα είναι καλύτερη η εικόνα γιατί μας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιούμε το εθνικό δίκτυο σε αυτή την περιοχή, έστω και από μιάμιση θα έλεγα λωρίδα κυκλοφορίας, όχι ξεκάθαρα δύο, σε κάποια σημεία. Υπάρχει δυσκολία βέβαια στο ρεύμα από τη Λαμία ουσιαστικά προς την Αττική. Εκεί αντιμετωπίζουμε δυσκολίες γιατί δυστυχώς το Κάστρο Βοιωτίας δεν μας έχει δοθεί η δυνατότητα να δώσουμε την εθνική οδό, επειδή ακριβώς υπάρχει μπλόκο των αγροτών πάνω στην Εθνική και δεν μας δίνεται ούτε μια λωρίδα κυκλοφορίας ουσιαστικά”.

Και συμπλήρωσε: “Φυσικά και είναι πολύ καλύτερη η εικόνα σε σχέση με τα Χριστούγεννα. Βέβαια πρέπει να πούμε ότι ο μεγαλύτερος όγκος των εκδρομέων έχει αποχωρήσει ήδη από την παραμονή των Χριστουγέννων. Είδαμε μικρή επιστροφή την Κυριακή που μας πέρασε, βέβαια, δεν έχει επιστρέψει το σύνολο των εκδρομέων. Θα είναι ίσως δύσκολη η επιστροφή των ταξιδιωτών στο σύνολο τους, των εκδρομέων της Πρωτοχρονιάς και των Χριστουγέννων παράλληλα”.

 

Για τα αλκοτέστ της τροχαίας

Ερωτηθείσα για το ζήτημα των αλκοτέστ της τροχαίας ενόψει παραμονής πρωτοχρονιάς, η Εκπρόσωπος τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, επισήμανε: “Ξέρετε, δεν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε τίποτα κακό σε καμία περίπτωση, από τη στιγμή που βλέπουμε ότι είναι ίσως η πρώτη χρονιά που έχουμε ουσιαστική μείωση στα σοβαρά και θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα. Μπορεί να μιλάμε για αριθμούς, πίσω από τους αριθμούς όμως, κρύβονται άνθρωποι. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε μετά από αυτή την τεράστια προσπάθεια που έχει γίνει τη φετινή χρονιά. Θα έλεγα ότι είναι χρονιά ρεκόρ για την Τροχαία (…). Προφανώς και θα διαπιστώσουν οι συμπολίτες μας ότι θα υπάρχει έντονη παρουσία της Τροχαίας και αυτές τις ημέρες και σήμερα και τις επόμενες καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ξαναλέω για τη δική μας ασφάλεια. Δεν βρισκόμαστε εκεί για να τιμωρήσουμε κανέναν αυτές τις ημέρες”.

Ακούστε τις δηλώσεις της εκπροσώπου της αστυνομίας:

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το 2015 στο Μαξίμου διάβαζε παρακολουθήσεις της ΕΥΠ
«Ήταν ένα πρόσωπο παραδομένο στο παρακράτος» είπε για τον πρώην πρωθυπουργό η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας
Κωνσταντοπούλου για Τσίπρα: Το 2015 στο Μαξίμου διάβαζε παρακολουθήσεις της ΕΥΠ