Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε επιφυλακή η αστυνομία για την πρώτη επέτειο της δολοφονίας του Π. Φύσσα

Σε επιφυλακή τίθενται οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το διήμερο 18 - 19 Σεπτεμβρίου εν όψει των εκδηλώσεων για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα

Σε επιφυλακή τίθενται οι δυνάμεις της ΕΛΑΣ τόσο στην Αθήνα όσο και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας το διήμερο 18 - 19 Σεπτεμβρίου εν όψει των εκδηλώσεων για τον ένα χρόνο από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Η Αστυνομία λαμβάνει δρακόντεια μέτρα ασφάλειας προκειμένου να αποτρέψει πιθανά βίαια επεισόδια κυρίως στο Κερατσίνι και την Αμφιάλη.

Στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης έχει προγραμματιστεί παναττικό συλλαλητήριο στον τόπο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πορεία μνήμης. Ανάλογα συλλαλητήρια και πορείες θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδος, αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες έξω από ελληνικές πρεσβείες. Θα προηγηθούν στις 3 μ.μ. της ίδιας ημέρας, παρουσία της οικογένειας και φίλων του Παύλου Φύσσα, τα αποκαλυπτήρια μνημείου στην οδό Π. Τσαλδάρη 60. Στις 4 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί καλλιτεχνική εκδήλωση και μετά πορεία προς την Πλατεία Παγκόσμιας Ειρήνης στο Κορυδαλλό όπου οι συμμετέχοντες θα αφήσουν χιλιάδες μπαλόνια να πετάξουν στον ουρανό. Την Παρασκευή στις 5 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ