Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

«Όχι» στη συνάντηση αγροτών από την Δυτική Μακεδονία με Μητσοτάκη

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Θεωρούν προσχηματικό το διάλογο και κάνουν λόγο για «ανακολουθία της Κυβέρνησης σε ότι αφορά την εκπροσώπηση των μπλόκων»

Δεν κατεβαίνουν τελικά αύριο στην Αθήνα και οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας, που συγκροτούν το μεγαλύτερο μπλόκο, αυτό στη Μπάρα Σιάτιστας, καθώς θεωρούν προσχηματικό το διάλογο και κάνουν λόγο για «ανακολουθία της Κυβέρνησης σε ότι αφορά την εκπροσώπηση των μπλόκων».

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στη συνεδρίαση της συντονιστικής αποφασίστηκαν περαιτέρω κινητοποιήσεις, με κλείσιμο και πάλι της Εγνατίας Οδού για όλα τα οχήματα από αύριο τις 12 το μεσημέρι. Επίσης αύριο από τις 13:00 – 15:00 θα κλείσουν και τον παράδρομο της παλαιάς Εθνικής οδού Κοζάνης – Καστοριάς μόνο για τα φορτηγά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ