Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Πώς θα κάνουμε παρέλαση - Πού θα έχει βροχές

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Τι καιρό θα κάνει σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις αναμένονται σήμερα Τετάρτη 25 Μαρτίου στη Θεσσαλονίκη σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από το meteo.gr. Ειδικότερα, αναφέρει πως θα υπάρξουν βροχές και καταιγίδες σε Κυκλάδες και κυρίως σε Κρήτη και Δωδεκάνησα. Τοπικές βροχές μέχρι το πρωί στα ανατολικά ηπειρωτικά και στις Σποράδες. Χιόνια σε ορεινά τμήματα, κυρίως στην Κρήτη. Πολύ ενισχυμένοι άνεμοι βορείων διευθύνσεων στα ανατολικά και στο Αιγαίο.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2026 στην Κρήτη αναμένονται βροχές και καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά, με τοπικά έντονα φαινόμενα. Βροχές και ενδεχομένως σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν επίσης σε τμήματα των Κυκλάδων και των Δωδεκανήσων. Τοπικές βροχές θα εκδηλώνονται έως το πρωί στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, στην Ανατολική Θεσσαλία, στην Εύβοια, στις Σποράδες και κατά τόπους στην Ανατολική Πελοπόννησο, φαινόμενα που γρήγορα θα σταματήσουν. σε ολόκληρη τη χώρα αναμένονται αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές, ενώ σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στα νοτιότερα τμήματα και κυρίως στην Κρήτη. Χιόνια θα πέσουν έως το πρωί στα ορεινά των προαναφερθέντων ηπειρωτικών περιοχών. Το βράδυ τα φαινόμενα θα περιοριστούν στην Κρήτη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από -2 έως 15 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 16-18, στην Ήπειρο από 3 έως 16-17 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 3 έως 18-19, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 6 έως 15-17 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 7 έως 18, στα νησιά του Αιγαίου από 9 έως 15-16 βαθμούς και στην Κρήτη από 7 έως 12-14 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν άνεμοι βορειοδυτικών διευθύνσεων, με εντάσεις που τοπικά θα φτάνουν τα 5 μποφόρ.

Στην Αττική περιμένουμε νεφώσεις, με παροδικές τοπικές βροχές έως το πρωί, κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού, με γρήγορη βελτίωση. Λίγα χιόνια θα πέσουν μέχρι το πρωί στην Πάρνηθα και στον Κιθαιρώνα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις 5-6 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 14-15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Athens Open WTA 250: Η Σάκκαρη «λύγισε» από την Κρεϊτσίκοβα στον τελικό της Αθήνας
Η Μαρία Σάκκαρη πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε στον τελικό του Athens Open και η Μπάρμπορα Κρεϊτσίκοβα κατέκτησε τον τίτλο με νίκη με 2-0 σετ
Athens Open WTA 250: Η Σάκκαρη «λύγισε» από την Κρεϊτσίκοβα στον τελικό της Αθήνας
Περού: Τουλάχιστον 6 νεκροί από διπλό σεισμό - Κατέρρευσαν κτίρια, δείτε βίντεο
Σεισμοί έπληξαν την επαρχία Τσουπάκα στο Περού το βράδυ του Σαββάτου προκαλώντας τους θανάτους τουλάχιστον 6 ανθρώπων
Περού: Τουλάχιστον 6 νεκροί από διπλό σεισμό - Κατέρρευσαν κτίρια, δείτε βίντεο
Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τουρκικό φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - 5 νεκροί
Το πλοίο μεταφοράς χύδην φορτίου, που ήταν φορτωμένο με δημητριακά, χτυπήθηκε από τρεις πυραύλους τύπου κρουζ «ενώ απομακρυνόταν από τη ζώνη των...
Ρωσικοί πύραυλοι έπληξαν τουρκικό φορτηγό πλοίο στη Μαύρη Θάλασσα - 5 νεκροί