Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μαρινέλλα: Η μεγάλη αγάπη για τον Άρη - Οι νύχτες στη Θεσσαλονίκη «Με τον Γκάλη, τον Γιαννάκη...» (VIDEO)

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Μαρινέλλα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…, το μήνυμα του Άρη

Το 2021, στην πρεμιέρα της Μαρινέλλας και του Μάριου Φραγκούλη στο «Christmas Theater», έδωσε το παρών ο Παναγιώτης Γιαννάκης, ο οποίος είχε δηλώσει στους δημοσιογράφους: "Με συνδέουν πολλά με την κυρία Μαρινέλλα. Είναι από τις καλύτερες μου φίλες και φοβερή καλλιτέχνης", προσθέτοντας ότι το αγαπημένο του τραγούδι είναι το "Κρίμα το μπόι σου".

Ερωτηθείς πόσα χρόνια τον συνδέει η φιλία με τη Μαρινέλλα, είχε απαντήσει: "Από τις συγκλονιστικές βραδιές με τον Άρη και τις απλησίαστες στιγμές με την εθνική ομάδα του '87. Στη συνέχεια μετά, σε μεγάλα ταξίδια, η Μαρινέλλα ήταν εκεί, να μας συμπαρασταθεί. Ακολουθούσε την ομάδα. Είχε χτυπήσει το πόδι της, στην Αργεντινή, σε ένα μεγάλο τουρνουά παγκοσμίου πρωταθλήματος και ήταν εκεί και μας έδινε κουράγιο, παρότι η ίδια είχε τραυματιστεί και είχε βάλει στον γύψο το πόδι της.  

"Η Μαρινέλλα είχε συνδέσει το όνομά της με τη χρυσή περίοδο της Αυτοκρατορίας του ΑΡΗ, με συχνή παρουσία στις εξέδρες στο θρυλικό Παλέ δίπλα σε Γκάλη, Γιαννάκη, Φιλίππου, Σούμποτιτς και τα υπόλοιπα παιδιά της ομαδάρας του Γιάννη Ιωαννίδη, αλλά και με τα γνωστά ξεφαντώματα μετά από τεράστιες επιτυχίες και κατακτήσεις τίτλων", αναφέρει ο Άρης σε ανάρτηση στο aris.gr αποχαιρετώντας τη μεγάλη τραγουδίστρια.

"«Με τον ΑΡΗ μας πάντα μπροστά…» τραγουδούσε η μεγάλη ερμηνεύτρια.

Μαρινέλλα δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ…", καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Οι νύχτες στη Θεσσαλονίκη με τα χρώματα του Άρη

Εκείνη την εποχή, η Μαρινέλλα εμφανιζόταν μαζί με τον Γιάννη Πάριο στο κέντρο «Ακρόαμα» της Θεσσαλονίκης. Το μαγαζί μετατρεπόταν σε «στρατηγείο» πανηγυρισμών μετά από κάθε νίκη, με ολόκληρη την ομάδα να γιορτάζει εκεί.

Η αγάπη της για τον σύλλογο ήταν τόσο μεγάλη, που η ερμηνεύτρια επέλεγε να βγαίνει στην πίστα φορώντας φόρεμα στα χρώματα του Άρη, τιμώντας τους φίλους της και την πόλη της.

Σήμερα, με την απώλεια της Μαρινέλλας, ο «Ξανθός» και η «Μεγάλη Κυρία» συναντιούνται ξανά σε έναν άλλον ουρανό, αφήνοντας πίσω τους μια ολόκληρη εποχή γεμάτη πάθος, τραγούδι και θριάμβους.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Ολοκληρώθηκε το σημαντικό έργο ύψους άνω των 8 εκατ. ευρώ – Πότε θα ολοκληρωθεί η αποξήλωση του εκτός τάσης εναέριου δικτύου
Θεσσαλονίκη: Τέλος 12 χλμ καλωδίων στο Σέιχ Σου – Πλήρως υπόγειο το δίκτυο ΔΕΔΔΗΕ
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θέτει ζήτημα «πράσινων» φόρων στα ορυκτά καύσιμα και το diesel κίνησης, ενώ επανέρχεται στο εύρος των φορολογικών εξαιρέσεων
Συστάσεις Κομισιόν στην Ελλάδα - Για 1.236 φοροαπαλλαγές, ακίνητα, ΙΧ και diesel
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα
Ο πατέρας του δολοφονημένου αστυνομικού ζητά να καταθέσουν οι προστατευόμενοι μάρτυρες - «Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλουν να κουκουλώσουν τη δίκη»
Θανάσης Λυγγερίδης: Είναι μια τεράστια δίκη για την Ελλάδα, κρίνονται τα πάντα