Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Εύβοια: Διαψεύδει τα περί σύλληψής του ο πατέρας του κοριτσιού που ήπιε πετρέλαιο

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το παιδί σύμφωνα με τον πατέρα είναι καλά στην υγεία του

Κατηγορηματικά διέψευσε τα περί σύλληψής του ο πατέρας του 1,5 έτους κοριτσιού στην Εύβοια το οποίο φέρεται να ήπιε πετρέλαιο. 

Μιλώντας αποκλειστικά στο evima.gr ο πατέρας τόνισε πως το παιδί είναι καλά και διέψευσε κατηγορηματικά τα σχετικά δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για σύλληψη.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, το περιστατικό σημειώθηκε μέσα στο σπίτι της οικογένειας, όταν αντιλήφθηκαν ότι το παιδί κρατούσε ένα μπουκαλάκι από μουστάρδα, στο οποίο –όπως είπε– η γιαγιά είχε τοποθετήσει πετρέλαιο. Αμέσως, οι γονείς αντέδρασαν, λαμβάνοντας υπόψη το ενδεχόμενο το παιδί να είχε έρθει σε επαφή με το περιεχόμενο.

Στη συνέχεια, οι ίδιοι μετέφεραν το παιδί στο Κέντρο Υγείας Αλιβερίου, ενώ κατά τη διαδρομή ενημέρωσαν την αστυνομία για το συμβάν και ζήτησαν τη συνδρομή ασθενοφόρου.

Οι γιατροί στο Κέντρο Υγείας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και έκριναν αναγκαία τη μεταφορά του νηπίου στο Νοσοκομείο Χαλκίδας για προληπτικούς λόγους, όπου και παραμένει.

Σύμφωνα με τον πατέρα, η κατάσταση της υγείας του παιδιού είναι καλή, ενώ όλες οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε είναι καθαρές.

Όπως αναφέρουν πηγές στο evima.gr, μέχρι στιγμής το παιδί δεν εμφανίζει ανησυχητικά συμπτώματα, ενώ και οι εξετάσεις του είναι καθησυχαστικές.

Ωστόσο, βάσει ιατρικού πρωτοκόλλου, οι θεράποντες ιατροί αποφάσισαν την παραμονή του στο νοσοκομείο για προληπτική παρακολούθηση, ώστε να διασφαλιστεί η καλή εξέλιξη της υγείας του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ