Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θρίλερ στη Μεσσηνία: Νεκρός σε στάβλο με σφαίρα στο κεφάλι βρέθηκε ένας 42χρονος

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν το χώρο και συνέλεξαν στοιχεία - Εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από επιχειρήσεις της περιοχής

Ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη από την Τρίτη (28/4) στον Μπουρνιά Μεσσηνίας, μετά τον εντοπισμό ενός 42χρονου, που βρέθηκε νεκρός σε στάβλο. Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία μετά το περιστατικό. Το θύμα φέρει τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι, πιθανότατα από κυνηγετική καραμπίνα. Το όπλο του εγκλήματος δεν έχει εντοπιστεί, ούτε και ο δράστης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, ο 42χρονος φέρεται να είναι αλβανικής καταγωγής και εντοπίστηκε νεκρός σε σημείο ανάμεσα από μαντριά και στάβλους στην περιοχή της Δυτικής Παραλίας, στη συνοικία Μπουρνιά. Ερευνάται αν το θύμα είναι εργάτης και έπεσε νεκρός από τα χέρια του αφεντικού του ή κάποιου άλλου εργάτη.

 

Σε ποιον ανήκει ο στάβλος που βρέθηκε νεκρός ο 42χρονος

Σύμφωνα με πληροφορίες του messinialive.gr, ο στάβλος ανήκει σε 90χρονο Καλαματιανό και τον διαχειρίζεται η 50χρονη κόρη του. Το θύμα βρέθηκε νεκρό από ένα ζευγάρι – έναν 47χρονο Αλβανό και μια 50χρονη Ελληνίδα – που τον φιλοξενούσαν προσωρινά και ειδοποίησαν άμεσα τις Αρχές.

 

Τι κρύβεται στην αγροτική περιοχή; -Τρία άτομα κλήθηκαν για κατάθεση

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν χθες τον χώρο και συνέλεξαν στοιχεία. Επίσης, εξετάζουν βιντεοληπτικό υλικό από επιχειρήσεις της περιοχής, για να αναπαραχθούν οι κινήσεις που έγιναν νωρίτερα την ημέρα του περιστατικού.

Η περιοχή είναι αραιοκατοικημένη και περιλαμβάνει αγροτικές καλλιέργειες, στάβλους και επιχειρήσεις, γεγονός που δυσκολεύει την έρευνα. Μέχρι στιγμής έχουν κληθεί για καταθέσεις τρία άτομα, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και του όπλου που χρησιμοποιήθηκε.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Με μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση, ο πατέρας του 19χρονου, περιέγραψε τη δύσκολη στιγμή που η οικογένεια βρέθηκε ξανά στη Ρόδο
Συγκλονίζει ο πατέρας του 19χρονου ΕΠΟΠ που σκοτώθηκε από χειροβομβίδα στη Ρόδο
Αντετοκούνμπο: Είμαι ένας μαύρος Έλληνας - Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια
«Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια στον κόσμο», ανέφερε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
Αντετοκούνμπο: Είμαι ένας μαύρος Έλληνας - Μεγάλωσα χωρίς λεφτά, αλλά με την πιο πλούσια οικογένεια
ΠΑΟΚ: Με Χάμαρμπι ή Άντερλεχτ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαρίου Χάμαρμπι – Άντερλεχτ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, εάν καταφέρει να περάσει την...
ΠΑΟΚ: Με Χάμαρμπι ή Άντερλεχτ στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League