Την τελευταία της πνοή άφησε χθες μια αλλοδαπή γυναίκα 76 ετών στην παραλία των Νέων Πόρων Πιερίας, καθώς τις μεσημβρινές ώρες ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, αρχικά τις παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό, και στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτοχώρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Αναλυτικά:
«Τις μεσημβρινές ώρες χθες, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα ότι μία 76χρονη αλλοδαπή ανασύρθηκε, χωρίς τις αισθήσεις της από την παραλία Νέων Πόρων Πιερίας. Στην 76χρονη αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη γιατρό, ενώ στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης».
