Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ταλαιπωρία για 61 επιβάτες από Θεσσαλονίκη - Ακινητοποιήθηκε τρένο για Σέρρες

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Το τρένο ακινητοποιήθηκε στις Μουριές

Στον Σταθμό Μουριών ακινητοποιήθηκε σήμερα στις 16:29 ένα τρένο με 61 επιβάτες το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη - Σέρρες. 

Αναλυτικά σε σχετική ανακοίνωση η Hellenic Train αναφέρει:

«Η Hellenic Train ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι η αμαξοστοιχία που εκτελεί το δρομολόγιο 1634 (Θεσσαλονίκη – Σέρρες) ακινητοποιήθηκε στις 16:29 στον Σταθμό Μουριές με 61 επιβάτες, λόγω τεχνικής βλάβης.

Για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού, το δρομολόγιο 1634 θα υποκατασταθεί με λεωφορεία της Hellenic Train στο τμήμα Μουριές – Σέρρες, χωρίς ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς Στρυμώνα και Σκοτούσα.

Παράλληλα, το δρομολόγιο 1635 (Σέρρες – Θεσσαλονίκη) θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου με λεωφορεία της Hellenic Train, χωρίς στάσεις στους σταθμούς Σκοτούσα, Στρυμώνας, Δοϊράνη, Χέρσο, Μεταλλικός, Πεδινό, Γαλλικός και Νέα Φιλαδέλφεια.

Η Hellenic Train διερευνά τα αίτια της βλάβης και ευχαριστεί το επιβατικό κοινό για την κατανόηση».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γερανός σπάει από τους ισχυρούς ανέμους και πέφτει σε σπίτια στη Χιλή - Δείτε βίντεο
Από την πτώση του γερανού καταστράφηκαν ολοσχερώς δύο σταθμευμένα οχήματα, ενώ υπέστη ζημιές και μέρος του δικτύου ηλεκτροδότησης της περιοχής
Γερανός σπάει από τους ισχυρούς ανέμους και πέφτει σε σπίτια στη Χιλή - Δείτε βίντεο