Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθησαν 16 άτομα στην Κεντρική Μακεδονία

Σε 16 συλλήψεις προχώρησαν το τελευταίο 24ωρο οι αστυνομικές αρχές στην Κεντρική Μακεδονία

Στο πλαίσιο γενικότερου επιχειρησιακού σχεδιασμού με σκοπό την αντιμετώπιση διακίνησης εξαρτησιογόνων ουσιών, τον εντοπισμό και σύλληψη φυγόποινων ατόμων, αλλά και καταζητούμενων δυνάμει σχετικών ενταλμάτων, καθώς και την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής, αλλοδαπών υπηκόων στη χώρα μας, συνεχίστηκαν κατά το τελευταίο 24ωρο, οι εντατικοί έλεγχοι στους νομούς της Κεντρικής Μακεδονίας (πλην του νομού Θεσσαλονίκης).

Κατά τη διάρκεια των ελέγχων συνελήφθησαν συνολικά 16 άτομα για – κατά περίπτωση – λαθρεμπόριο τσιγάρων, κατοχή ναρκωτικών ουσιών, καταδικαστικές αποφάσεις, παράνομη διαμονή στην χώρα, κ.α.

• από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, συνελήφθη στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Πετριτσίου (ύψος Αγίας Παρασκευής Κιλκίς), ένας 38χρονος ημεδαπός, για παράβαση της νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας. Συγκεκριμένα, σε αστυνομικό έλεγχο του Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 160 πακέτα τσιγάρων, που δεν έφεραν την ταινία ειδικού φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί οι αναλογούντες δασμοί.

• από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Βέροιας, συνελήφθη στην Βέροια, μία 22χρονη ημεδαπή, διότι στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα μικροδέμα με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 1,1 γραμμαρίων.

• από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Χαλκιδικής, συνελήφθη στη Χαλκιδική, ένας 38χρονος ημεδαπός, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο ακατέργαστης κάνναβης.

• από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Κιλκίς, Ημαθίας και Πιερίας συνελήφθησαν έξι άτομα, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

• από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί οι οποίοι στερούνταν ταξιδιωτικών εγγράφων και διέμεναν παράνομα στην ελληνική επικράτεια. Επιπλέον, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ημαθίας συνελήφθη ένας αλλοδαπός, ο οποίος εισήλθε παράνομα στην ελληνική επικράτεια, ενώ σε βάρος του εκκρεμούσε το διοικητικό μέτρο της απαγόρευσης εισόδου.

• από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Χαλκιδικής και Πέλλας, συνελήφθησαν δύο άτομα, για διάθεση προς πώληση αντικειμένων χωρίς άδεια υπαίθριου εμπορίου από την αρμόδια Αρχή.

• από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πέλλας, συνελήφθη ένα άτομο για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία διοικητικής επιστροφής, ενώ οι υπόλοιποι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπον αρμόδιους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μύδροι Αμβρόσιου κατά Ιερώνυμου – Επειδή συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη
Τον κατηγορεί πως παραβίασε κανόνες της Εκκλησίας και ότι «αποδέχεται τη νομιμοποίηση του γάμου των ομοφυλοφίλων ως φυσιολογικούς»
Μύδροι Αμβρόσιου κατά Ιερώνυμου – Επειδή συναντήθηκε με τον Μητσοτάκη