Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έτρεχε για να αποφύγει έλεγχο ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο στην Αθήνα!

Για να γλυτώσει από τον αστυνομικό έλεγχο έτρεχε ο οδηγός που προκάλεσε το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα στην Αθήνα

Για να γλυτώσει από τον αστυνομικό έλεγχο έτρεχε ο οδηγός του smart, που προκάλεσε το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα στην Πέτρου Ράλλη στην Αθήνα! Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, ο οδηγός, είχε τρακάρει λίγο πριν με ένα ταξί και ανέπτυξε ταχύτητα, ώστε να αποφύγει τις συνέπειες, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αυτό το άνευ προηγουμένου συμβάν.

Τα πρώτα στοιχεία της τροχαίας αναφέρουν ότι ο οδηγός του Smart, ενώ κατευθυνόταν προς τη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος περίπου της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, συγκρούστηκε με ταξί και προσπάθησε να διαφύγει πατώντας γκάζι, για να αποφύγει τις συνέπειες. Έχασε όμως τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, με αποτέλεσμα να προκαλέσει το μακελειό.

Αρχικά «θέρισε» την άτυχη γυναίκα, η οποία είχε μόλις κατέβει από το πεζοδρόμιο μαζί με τον σύζυγό της για να περάσει απέναντι, η οποία εξέπνευσε επιτόπου. Στη συνέχεια το «τρελό» ΙΧ έπεσε διαδοχικά πάνω σε δύο άλλα αυτοκίνητα και τρεις μοτοσικλέτες, παρέσυρε τη δεύτερη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε, τον αλλοδαπό και τελευταίο τον αστυνομικό και ανατράπηκε, με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί ο οδηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική.

Για την υπόθεση σχηματίζεται δικογραφία, ενώ ο οδηγός θα παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο