Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συλλήψεις για όπλα, κλοπές, ναρκωτικά, πορνεία και αφορολόγητα τσιγάρα

Σε 14 συλλήψεις για όπλα, κλοπές, ναρκωτικά, πορνεία και αφορολόγητα τσιγάρα προχώρησε η αστυνομία

Στην αυτόφωρη σύλληψη δεκατεσσάρων (14) ατόμων προχώρησαν περιπολούντες αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., οι οποίοι κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

 Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για κλοπή δικύκλου και παράβαση νόμου περί όπλων. Συγκεκριμένα, πρώτες πρωινές ώρες χθες (19-10-2014), στην Επαρχιακή Οδό Λαγκαδά – Λητής, περιπολούντες αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν τους δύο συλληφθέντες να μεταφέρουν, σπρώχνοντας, δίκυκλο μοτοποδήλατο, το οποίο εκλάπη, νωρίτερα την ίδια ημέρα, από την περιοχή της Τούμπας. Πρόκειται για 30χρονο ομογενή και 19χρονη αλλοδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε σχετική δικογραφία. Επιπλέον, στην κατοχή της 19χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μαχαίρι τύπου σουγιά.

 Συνελήφθη ένα (1) άτομο για διευκόλυνση ακολασίας άλλων. Ειδικότερα, μεσημβρινές ώρες της 18-10-2014, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας πραγματοποίησαν έλεγχο σε οίκημα που λειτουργούσε ως οίκος ανοχής, κατά τον οποίο διαπιστώθηκε οτι η 60χρονη υπεύθυνη του χώρου, λειτουργούσε την επιχείρηση στερούμενη παντελώς την προβλεπόμενη άδεια εγκατάστασης και χρήσης του οικήματος. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι η 38χρονη ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής, η οποία αναζητείται, εγκατέστησε στο εσωτερικό του, ως εκδιδόμενο πρόσωπο, 33χρονη αλλοδαπή, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση.

 Συνελήφθη ένα (1) άτομο για κλοπή. Ειδικότερα, πρώτες πρωινές ώρες σήμερα (20-10-2014), από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθη, 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος εισήλθε στο προαύλιο χώρο μάντρας και αφαίρεσε διάφορα οικοδομικά υλικά.

 Συνελήφθη ένα (1) άτομο για παράβαση του νόμου περί τελωνειακού κώδικα. Πρόκειται για 23χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη πρωινές ώρες χθες, στο κέντρο πόλης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Λαθρομετανάστευσης Θεσσαλονίκης, διότι κατείχε (167) πακέτα τσιγάρα, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης Ελληνικού Δημοσίου.

 Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

 Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα για παράβαση νόμου περί αλλοδαπών.

 Συνελήφθη ένα (1) άτομο διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε κινητοποιήσεις από σήμερα οι εργαστηριακοί γιατροί - Στηρίζει ο ΙΣΘ
Το κύριο αίτημα της κινητοποίησης "είναι η κατάργηση του καταστροφικού και επαίσχυντου clawback", σύμφωνα με τον Ιατρικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης
Σε κινητοποιήσεις από σήμερα οι εργαστηριακοί γιατροί - Στηρίζει ο ΙΣΘ