Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κατασχέθηκαν ποσότητες αλιευμάτων στην ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας

Κατασχέθηκαν ποσότητες αλιευμάτων στην ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας, έπειτα από ελέγχους του λιμενικού

Σε νέους ελέγχους στην ιχθυόσκαλα της Νέας Μηχανιώνας προχώρησαν χθες το βράδυ άνδρες του Λιμενικού Θεσσαλονίκης. Σε ανακοίνωση αναφέρεται:

"Εννέα κιλά ιχθύες του είδους ''σαργός'', υπολειπομένων διαστάσεων 16–19 εκατοστών αντί του επιτρεπόμενου ελάχιστου μεγέθους των 23 εκατοστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, βραδινές ώρες χθες, ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε στην ιχθυόσκαλα Νέας Μηχανιώνας και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια εκφόρτωσης από ψυγείο Φ.Δ.Χ. όχημα στη ράμπα φορτοεκφόρτωσης αλιευμάτων, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.

Από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης βεβαιώθηκε μία (01) διοικητική παράβαση κατά του Κυβερνήτη του Α/Κ σκάφους που είχε αλιεύσει και διαθέσει προς πώληση τα ανωτέρω κατασχεθέντα αλιεύματα, τα οποία πρόκειται να διατεθούν σε ευαγή ιδρύματα.

Επίσης, μία (01) αγορανομική παράβαση βεβαιώθηκε κατά συγκεκριμένης εταιρείας, διότι δεν ανέγραφε σε δελτίο αποστολής το είδος των αλιευμάτων που εμπορευόταν.

Τέλος, ελλείψεις αδειών καταλληλότητας μεταφοράς νωπών αλιευμάτων διαπιστώθηκαν σε δύο (02) ψυγεία Φ/Γ οχήματα, κατόπιν ελέγχων εντός της ιχθυόσκαλας Νέας Μηχανιώνας.

Προανάκριση διενεργείται από το Α’ Λιμενικό Τμήμα Νέας Μηχανιώνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία
«Δεν σκότωσα, δεν λεηλάτησα, δεν έκλεψα, δεν βίασα και, κυρίως, δεν ξεκίνησα κατακτητικό πόλεμο εναντίον μιας γειτονικής χώρας»
Ρωσία: Δύο χρόνια φυλακή σε δημοσιογράφο επειδή επέκρινε τον πόλεμο στην Ουκρανία