Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σε κατ' οίκον περιορισμό ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο στην Π. Ράλλη

Σε κατ' οίκον περιορισμό τίθεται μετά την απολογία του ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο στην Π. Ράλλη

Σε κατ΄οίκον περιορισμό θα βρίσκεται ο οδηγός του μοιραίου smart που το πρωί της 15ης Οκτωβρίου σκόρπισε το θάνατο στην Πέτρου Ράλλη. Ο οδηγός, ο οποίος υποστηρίζει ότι "δε θυμάται τίποτα" για το μακελειό, απολογήθηκε στους δικαστικούς λειτουργούς από το Τζάνειο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται. Μετά την απολογία του, υπήρξε διαφωνία εισαγγελέα και ανακριτή και το θέμα παραπέμπεται στο δικαστικό συμβούλιο το οποίο θα λάβει και την οριστική απόφαση. 'Εως τότε ο 27χρονος θα παραμείνει ελεύθερος με περιοριστικούς όρους οι οποίοι είναι:

- κατ΄οίκον περιορισμός

- απαγόρευση εξόδου από τη χώρα

- αφαίρεση διαβατηρίου.

Ο 27χρονος υποστήριξε στην απολογία του ότι είναι επιληπτικός από τα 16 του χρόνια και πως έχει υποστεί σοβαρή εγκεφαλική βλάβη μετά από τροχαίο ατύχημα που είχε ενώ ήταν συνεπιβάτης μηχανής. Προσκόμισε μάλιστα βεβαίωση από νοσοκομείο.

Το πρόβλημα που δίχασε εισαγγελέα και ανακριτή είναι ότι το εγκεφαλογράφημα στο οποίο υπεβλήθη στο Τζάνειο δεν δίνει ξεκάθαρη απάντηση για το εάν είναι επιληπτικός ή όχι και θα χρειαστούν περαιτέρω νευρολογικές εξετάσεις. Μάλιστα μετά από αίτηση του ίδιου του 27χρονου του χορηγείται αντιεπιληπτική αγωγή.

Ο ίδιος πάντως για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα δήλωσε "δε θυμάμαι τίποτα καθώς είχα πάθει επιληπτική κρίση".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς – Σε εξέλιξη συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα
«Εάν συνεχιστεί η στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα, δεν θα υπάρξει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός»
Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς – Σε εξέλιξη συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα