Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Δώδεκα συλλήψεις το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Σε 12 συλλήψεις προχώρησε το τελευταίο 24ωρο η αστυνομία στη Θεσσαλονίκη

Στη σύλληψη δώδεκα (12) ατόμων προχώρησαν περιπολούντες αστυνομικοί διάφορων Υπηρεσιών της Γ.Α.Δ.Θ., οι οποίοι κατά το τελευταίο 24ωρο, πραγματοποίησαν συντονισμένους ελέγχους, στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικότερα αστυνομικοί των Διευθύνσεων Ασφαλείας και Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν:

• (2) άτομα για κλοπή. Ειδικότερα, απογευματινές ώρες χθες, συνελήφθησαν δύο άτομα, διότι αφαίρεσαν προϊόντα από εμπορικό κατάστημα της Πυλαίας.

• (2) άτομα για απόπειρες κλοπών. Πρόκειται για 28χρονο αλλοδαπό και 26χρονο ομογενή, οι οποίοι δρώντας ξεχωριστά και σε διαφορετικούς χρόνους, διέρρηξαν δύο καταστήματα στην περιοχή κέντρου πόλης, χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.

• (3) άτομα σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

• (4) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση 51χρονου, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης για σωματεμπορία κατ' επάγγελμα και άλλα αδικήματα.

• (1) άτομο για παράβαση του Νόμου περί τελωνειακού κώδικα. Κατασχέθηκαν (100) πακέτα τσιγάρα που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

• Επιπλέον, βεβαιώθηκαν πέντε παραβάσεις κατ' εφαρμογή του νόμου περί εκδιδομένων επ' αμοιβή προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

elaiolado
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο
Καύσωνες, υψηλά επιτόκια και πληθωρισμός συνθέτουν ένα εκρηκτικό μείγμα που ωθεί στα ύψη τις τιμές
«Τέλεια καταιγίδα» για ελαιολάδο - Προειδοποιεί ο μεγαλύτερος παραγωγός στον κόσμο