Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παραβίασε τους περιοριστικούς όρους η Στ. Αντωνίουτης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς

Η Στέλλα Αντωνίου, μέλος της Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που της έχουν επιβληθεί

Στη Δημητσάνα Πελοποννήσου συνελήφθη η Στέλλα Αντωνίου, μέλος της Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, η οποία παραβίασε τους περιοριστικούς όρους που της είχαν επιβληθεί, μετά την αποφυλάκισή της τον Ιούνιο του 2012.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η 30χρονη πήγε στο χωριό της Πελοποννήσου για να επισκεφθεί συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, με αποτέλεσμα να γίνει γνωστή η παραβίαση των περιοριστικών όρων και να συλληφθεί στις 10 το πρωί.

Η Αντωνίου μεταφέρθηκε στην Αθήνα και ο εισαγγελέας την άφησε ελεύθερη με ακόμα πιο περιοριστικούς όρους, ενώ της υπενθυμίστηκε ότι δεν μπορεί να βγαίνει εκτός λεκανοπεδίου.

Σημειώνεται ότι η Στέλλα Αντωνίου είχε συλληφθεί στις αρχές Δεκεμβρίου του 2010, στο Χαλάνδρι μαζί με άλλα 5 άτομα, για τη συμμετοχή της στη Συνωμοσία των Πυρήνων της Φωτιάς. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που παραβιάζει τους περιοριστικούς όρους, μετά τον Ιούλιο του 2014 που είχε βρεθεί στη Θεσσαλονίκη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο