Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Στην αντιτρομοκρατική επειδή έστελνε χρήματα σε συνονόματο του Ξηρού!

Στην αντιτρομοκρατική βρέθηκε μια γυναίκα η οποία έστελνε χρήματα στον αδερφό της, τον οποίο λένε... Χριστόδουλο Ξηρό!

Μια κατάθεση χρημάτων με αποδέκτη τον... Χριστόδουλο Ξηρό προκάλεσε την κινητοποίηση των αρμόδιων διωκτικών αρχών της ΕΛ.ΑΣ. και την προσαγωγή της «καταθέτριας», συγγενούς του «Μανώλη της 17Ν», στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Ελεύθερος Τύπος", ο συναγερμός σήμανε κατά τη διάρκεια συναλλαγών σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Σμύρνη. Μια γυναίκα πελάτισσα, περίπου 40 χρονών, πλησίασε το γκισέ και απευθυνόμενη στον ταμία τού είπε πως θέλει να κάνει μια κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, δίνοντας τον αριθμό του. Θέλοντας να επιβεβαιώσει ότι είχε δώσει το σωστό αριθμό ρώτησε τον ταμία αν βγαίνει το όνομα «Χριστόδουλος Ξηρός».

Ο υπάλληλος της τράπεζας επιβεβαίωσε το ονοματεπώνυμο του παραλήπτη του χρημάτων. Όλος ο διάλογος, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, έγινε αντιληπτός από δύο αστυνομικούς, που ήταν εκτός υπηρεσίας και βρίσκονταν για δικές τους συναλλαγές στην τράπεζα. Άμεσα ειδοποίησαν συναδέλφους τους των αρμόδιων υπηρεσιών, ενώ αμέσως η «ύποπτη» απομονώθηκε στο εσωτερικό της τράπεζας.

Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αντιτρομοκρατικής, όπου, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., μετά τις απαραίτητες εξηγήσεις και διασταυρώσεις λύθηκε η παρεξήγηση.

Η γυναίκα είναι πρώτη ξαδέλφη του καταζητούμενου τρομοκράτη και έστελνε χρήματα στον αδελφό της, ο οποίος μένει στις ΗΠΑ και έχει λόγω συγγένειας το ίδιο ονοματεπώνυμο με το καταζητούμενο μέλος της «17 Νοέμβρη».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

test-koronoios
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι από κορωνοϊό, 6 διασωληνωμένοι την τελευταία βδομάδα
Η θετικότητα για γρίπη στην κοινότητα εξακολουθεί να είναι άνω του 10% και διατηρείται σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, με επικράτηση της γρίπης τύπου...
ΕΟΔΥ: 6 θάνατοι από κορωνοϊό, 6 διασωληνωμένοι την τελευταία βδομάδα