Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συλλήψεις για τυχερά παιχνίδια σε Ανάληψη, Καλαμαριά και Αμπελόκηπους

Σε 16 συλλήψεις για παράνομα τυχερά παιχνίδια στην Ανάληψη, την Καλαμαριά και τους Αμπελόκηπους, προχώρησε η αστυνομία

Για παράνομα παιχνίδια συνελήφθησαν 16 άτομα στις περιοχές Ανάληψης, Καλαμαριάς και Αμπελοκήπων. Επιπλέον κατασχέθηκαν συνολικά 16 υπολογιστές και τρεις κεντρικές μονάδες, που είχαν εγκατασταθεί και χρησιμοποιούνταν από τους θαμώνες των ελεγχόμενων καταστημάτων.

Συνελήφθη, στην περιοχή της Ανάληψης, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, η 36χρονη υπεύθυνη «Ιντερνετ Καφέ», η οποία για λογαριασμό του ιδιοκτήτη, ο οποίος αναζητείται, είχε εγκαταστήσει και λειτουργούσε οκτώ ηλεκτρονικούς υπολογιστές, που ελέγχονταν από μία κεντρική μονάδα, χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη πιστοποίηση της αρμόδιας αρχής. Μέσω των συγκεκριμένων Η/Υ διενεργούνταν παράνομα τυχερά παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, ηλικίας 35 έως 71 ετών, οι οποίοι ομοίως συνελήφθησαν.

Από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμπελοκήπων συνελήφθη χθες, 21χρονος ομογενής, ο οποίος ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος «καφετέριας – ίντερνετ», ιδιοκτησίας 62χρονου, που αναζητείται, είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία πέντε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, στους οποίους διενεργούνταν απαγορευμένα παίγνια από ισάριθμους θαμώνες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς απογευματινές ώρες της Τρίτης, 25χρονος ημεδαπός – υπεύθυνος καφετέριας-καταστήματος παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, ιδιοκτησίας 64χρονης, που αναζητείται, καθώς σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εν λόγω κατάστημα, διαπιστώθηκε η λειτουργία τριών ηλεκτρονικών υπολογιστών, πρόσφορων για διενέργεια τυχερών παιγνίων, που ελέγχονταν από κεντρικό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα βήμα πριν από «μέγα» μπλακ άουτ το Πάσχα - Γιατί και πως απετράπη
Ο Α∆ΜΗΕ για να κρατήσει το σύστημα όρθιο και να αποτρέψει ένα γενικευμένο μπλακ άουτ, χρειάστηκε να θέσει εκτός για πρώτη φορά το σύνολο της...
Ένα βήμα πριν από «μέγα» μπλακ άουτ το Πάσχα - Γιατί και πως απετράπη