Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Νέα τροπή στην υπόθεση της έκρηξης αυτοκινήτου εν κινήσει στην Αττική οδό

Βρέθηκαν όπλα και χειροβομβίδες στο σπίτι του οδηγού του αυτοκινήτου που ανατινάχθηκε στην Αττική Οδό

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της έκρηξης αυτοκινήτου το οποίο βρισκόταν εν κινήσει στη μέση της Αττικής Οδού. Συγκεκριμένα, ενισχύεται το σενάριο που θέλει την έκρηξη να οφείλεται σε κάποιου είδους εκρηκτικό μηχανισμό και όχι σε βλάβη του αυτοκινήτου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, στο σπίτι του 35χρονου που διαμελίστηκε από την έκρηξη στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν δύο περίστροφα, για τα οποία δεν είχε άδεια, δύο χειροβομβίδες, αλλά και πολλές σφαίρες διαφόρων διαμετρημάτων.

Το τι και το πως συνέβη χθες το πρωί στην Αττική Οδό δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη. Υπολείμματα μηχανισμού δεν εντόπισαν οι πυροτεχνουργοί, μέρη του αυτοκινήτου αλλά και τα ρούχα του 35χρονου που σκοτώθηκε μεταφέρθηκαν στα εργαστήρια για να εξεταστούν για ίχνη εκρηκτικού υλικού.

Οι πληροφορίες λένε πως ο 35χρονος που εργαζόταν ως πορτιέρης σε γνωστό “after” club της Γλυφάδας ήταν παλιός “γνώριμος” της αστυνομίας καθώς το 2009 είχε συλληφθεί και είχε εκτίσει ποινή για πλαστογραφία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σήμερα στον Ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα
Για την επίθεση μέσα στην Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένου – Παραμένει κρατούμενος από χθες
Σήμερα στον Ανακριτή ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Κατηγορείται για κακούργημα