Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παραδόθηκε ο συνεργός του δολοφόνου του Μένη Κουμανταρέα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 29χρονος Kosmin Gaitan που αναζητούσαν οι Αρχές για τη δολοφονία του Μ. Κουμανταρέα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 29χρονος Kosmin Gaitan που αναζητούσαν οι Αρχές. Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος το πρωί, συνοδεία του δικηγόρου του, παραδόθηκε στην Ασφάλεια Αττικής.

Ο 29χρονος φέρεται να έστησε μαζί με τον Stefan Matasareanu τη φονική ενέδρα στον Μένη Κουμανταρέα μέσα στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας του συγγραφέα, στην οδό Ζακύνθου 3 στην Κυψέλη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, εικάζουν ότι μέρος των χρημάτων που πιθανότατα απέσπασαν οι δράστες από το διαμέρισμα του συγγραφέα, το κατέχει ή το έχει κρύψει ο 29χρονος, ο οποίος στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook, έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες τόσο από τον ίδιο όσο και από προσωπικές του στιγμές.

Οι δύο δράστες, από τις 17:30 έως και τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου 2014,περίμεναν την ευκαιρία για να οδηγήσουν τον 83χρονο συγγραφέα στο διαμέρισμά του. Στόχος τους οι 200.000 ευρώ, που είχε πάρει ο Μένης Κουμανταρέας από την πρόσφατη πώληση ακινήτου στην Κηφισιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»
«Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι», είπε και προανήγγειλε παρεμβάσεις για το κόστος ζωής – «Πήραμε λάθος δρόμους τη δεκαετία του 1980»
Βρετανία: Νέος πρωθυπουργός ο Άντι Μπέρναμ: «Οι πολίτες έχουν μπουχτίσει»