Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Παραδόθηκε ο συνεργός του δολοφόνου του Μένη Κουμανταρέα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 29χρονος Kosmin Gaitan που αναζητούσαν οι Αρχές για τη δολοφονία του Μ. Κουμανταρέα

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 29χρονος Kosmin Gaitan που αναζητούσαν οι Αρχές. Συγκεκριμένα ο Ρουμάνος το πρωί, συνοδεία του δικηγόρου του, παραδόθηκε στην Ασφάλεια Αττικής.

Ο 29χρονος φέρεται να έστησε μαζί με τον Stefan Matasareanu τη φονική ενέδρα στον Μένη Κουμανταρέα μέσα στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας του συγγραφέα, στην οδό Ζακύνθου 3 στην Κυψέλη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, εικάζουν ότι μέρος των χρημάτων που πιθανότατα απέσπασαν οι δράστες από το διαμέρισμα του συγγραφέα, το κατέχει ή το έχει κρύψει ο 29χρονος, ο οποίος στο προφίλ που διατηρεί στο Facebook, έχει δημοσιεύσει πολλές φωτογραφίες τόσο από τον ίδιο όσο και από προσωπικές του στιγμές.

Οι δύο δράστες, από τις 17:30 έως και τις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής 5 Δεκεμβρίου 2014,περίμεναν την ευκαιρία για να οδηγήσουν τον 83χρονο συγγραφέα στο διαμέρισμά του. Στόχος τους οι 200.000 ευρώ, που είχε πάρει ο Μένης Κουμανταρέας από την πρόσφατη πώληση ακινήτου στην Κηφισιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ