Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Προφυλακιστέος και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία Κουμανταρέα

Google Logo Προσθέστε το typosthes.gr ως προτιμώμενη πηγή στα αποτελέσματα αναζήτησης στην Google.

Στη φυλακή οδηγείται, ύστερα από την απολογία του και ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα

Στη φυλακή οδηγείται, ύστερα από την απολογία του στην 3η τακτική ανακρίτρια, και ο δεύτερος ρουμάνος υπήκοος που κατηγορείται για τη δολοφονία του συγγραφέα Μένη Κουμανταρέα.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο 29χρονος Κοσμίν Γκαϊτάν κρίθηκε προφυλακιστέος για τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας από πρόθεση και της απόπειρας ληστείας, για τις οποίες ήδη έχει προφυλακιστεί ο 25χρονος συμπατριώτης του.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ότι, απολογούμενος, αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται και επέρριψε την ευθύνη για το περιστατικό, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του συγγραφέα, στον συγκατηγορούμενό του.

Ζήτησε μάλιστα από την ανάκριση να διατάξει κατ' αντιπαράσταση εξέτασή του με τον συμπατριώτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 29χρονος υποστηρίζει πως ο συγκατηγορούμενός του ήταν εκείνος που του πρότεινε να πάνε στο σπίτι του θύματος, ότι εκεί ο 25χρονος διαπληκτίστηκε έντονα με τον συγγραφέα και πως ο ίδιος δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
Πολύ σοβαρά χτυπήθηκε το ένα από τα πλοία και το έχει εγκαταλείψει το πλήρωμα – Οι πρώτες πληροφορίες
Σοβαρές επιθέσεις σε 4 ελληνόκτητα πλοία - Στον κόλπο του Ομάν και τα Στενά του Ορμούζ
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έθεσε σήμερα συγκεκριμένους όρους και προϋποθέσεις για τη μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων
ΠΚΜ: «Όχι» αμμοληψίες μόνο από ένα σημείο για το έργο του 6ου προβλήτα στον ΟΛΘ