Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθησαν δύο Αλβανοί για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Συνελήφθησαν από την αστυνομία δύο Αλβανοί που αναζητοιύνταν για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία

Συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, δύο νεαροί αλλοδαποί σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν Εντάλματα Σύλληψης.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 19 και 24 ετών (αδέρφια), σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν δύο Εντάλματα Σύλληψης του 3ου Τακτικού Ανακριτή Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, τα οποία επικυρώθηκαν με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, με τα οποία διατάσσεται η σύλληψή τους για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά συναυτουργία, βαριά σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, απειλή και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Υπενθυμίζεται ότι, οι συλληφθέντες, βραδινές ώρες της 25-08-2012, συμμετείχαν σε συμπλοκή μεταξύ περίπου είκοσι ομοεθνών τους, στην περιοχή της Τούμπας, κατά την οποία τραυματίσθηκαν τρία άτομα, ένα εκ των οποίων έφερε πολλαπλά χτυπήματα από μαχαίρι στη θωρακική χώρα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο
Δεδομένου ότι οι τιμές σε δημοφιλή προϊόντα σοκολάτας έχουν ανέβει έως και 50% από πέρυσι, ορισμένοι αναλυτές προειδοποιούν ότι μπορεί να εξελιχθεί...
Σοκολάτα: «Τσουχτερή» για αγρότες και καταναλωτές η τιμή του κακάο