Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης, μπάζωσε ρέμα για να το κάνει... πάρκινγκ!

Ιδιοκτήτης κέντρου διασκέδασης, μπάζωσε ρέμα για να το κάνει... πάρκινγκ!

Αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από επιτόπια αυτοψία, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 46χρονου διαχειριστή κέντρου διασκέδασης στην περιοχή της Νέας Ευκαρπίας, με την κατηγορία της παράβασης του Νόμου περί Ποινικής Προστασίας του Περιβάλλοντος και περί υδραυλικών εν γένει έργων.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο διαχειριστής, κατά τα έτη 2012 και 2013, προέβη σε τουλάχιστον δύο διαδοχικές εργασίες επιχωμάτωσης ρέματος που συνόρευε με το προαναφερόμενο κέντρο διασκέδασης. Επίσης, πλησίον του παραπάνω χώρου, διαπιστώθηκε η απόληψη εδαφικών υλικών σε έκταση (100) τετραγωνικών μέτρων και βάθους (1) μέτρου, όπου ο 46χρονος είχε διαμορφώσει με προϊόντα παράνομων εκσκαφών, κεκλιμένο επίπεδο για την κίνηση οχημάτων.

Αποτέλεσμα των αυθαίρετων ενεργειών ήταν, η αύξηση της επιφάνειας του αγροτεμαχίου, η δημιουργία παράνομου χώρου στάθμευσης για το κέντρο διασκέδασης, καθώς και η μετατόπιση του χείλους του παραπάνω ρέματος. Η σχετική δικογραφία θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί
Ο Απρίλιος θεωρείται ο πιο ζεστός και ξηρός μήνας στην Ταϊλάνδη, αλλά φέτος ο καύσωνας επιδεινώθηκε από το Ελ Νίνιο
Φονικός καύσωνας στην Ταϊλάνδη: 52 βαθμοί στην Μπανγκόκ - Τουλάχιστον 30 νεκροί