Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Θράκη: Απατεώνες κάνουν δήθεν έρανο για τα Παιδικά Χωριά SOS

Θράκη: Απατεώνες κάνουν δήθεν έρανο για τα Παιδικά Χωριά SOS

Επιτήδειοι εμφανίστηκαν σε περιοχές της Θράκης να ζητούν χρήματα για δήθεν φιλανθρωπικούς σκοπούς των "Παιδικών Χωριών SOS" Ελλάδος.

Μετά από σχετικές καταγγελίες πολιτών τα «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ» με ανακοίνωση εφιστούν την προσοχή των πολιτών, γνωστοποιώντας πως δεν έχει καμία σχέση με τα συγκεκριμένα άτομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

''Το Φιλανθρωπικό Σωματείο «ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS ΕΛΛΑΔΟΣ» που λειτουργεί:

• το Παιδικό Χωριό SOS Θράκης στο Αρίστηνο Αλεξανδρούπολης

• το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Αλεξανδρούπολη

• το Κέντρο Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας στην Κομοτηνή

απαντώντας σε απορίες και παράπονα που εξέφρασαν δωρητές και φίλοι του έργου μας, σχετικά με ιδιώτες που κάνουν έρανο ή παραλαμβάνουν δωρεές δίνοντας απλές, αδιάτρητες, πρόχειρες αποδείξεις στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης με πρόσχημα ότι θα παραδοθούν σε εμάς, δηλώνει και γνωστοποιεί ότι κανένας ιδιώτης δεν έχει και δεν πρόκειται ποτέ να εξουσιοδοτηθεί να εισπράττει δωρεές ή συνδρομές από τρίτους για λογαριασμό του Σωματείου.

Δωρεές ή συνδρομές γίνονται απευθείας στα γραφεία μας στο Παιδικό Χωριό SOS Θράκης, ή τα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας, ή σε συγκεκριμένους τραπεζικούς λογαριασμούς ή με την παρουσία εκπροσώπου του Σωματείου και μόνο μετά από επικοινωνία στα τηλέφωνα 25510-51890 και 25310-82788''.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ