Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κινηματογραφική καταδίωξη τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κινηματογραφική καταδίωξη τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Κινηματογραφική καταδίωξη σημειώθηκε τα ξημερώματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά ένας αστυνομικός.

Ήταν λίγο μετά τη 01.30 τα ξημερώματα όταν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ εντόπισαν έξω από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ έναν άνδρα που προσπαθούσε να διαρρήξει σταθμευμένο όχημα. Ο δράστης αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς, επιβιβάστηκε σε δικό του ΙΧ αυτοκίνητο και τράπηκε σε φυγή. Οι αστυνομικοί άρχισαν να τον καταδιώκουν. Ο δράστης κινήθηκε στην οδό Εγνατία με κατεύθυνση προς τα ανατολικά.

Στην προσπάθειά του να διαφύγει προσέκρουσε σε ένα περιπολικό της αστυνομίας, με συνέπεια να τραυματιστεί από θραύσματα γυαλιών ένας αστυνομικός. Ο τραυματισμός, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, είναι ελαφρύς και ο αστυνομικός δεν διατρέχει κίνδυνο.

Τελικά οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τον διαρρήκτη στο ύψος της οδού Μαρτίου και να του περάσουν χειροπέδες. Μέχρι στιγμής διαπιστώθηκε ότι έχει διαρρήξει τουλάχιστον δύο ΙΧ οχήματα, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πιερρακάκης για ψηφιακό σχολείο: Η τεχνολογία βοηθάει επικουρικά
Η σχέση καθηγητή, δασκάλου και μαθητή είναι ο πυρήνας της εκπαίδευσης και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Η τεχνολογία είναι κάτι που βοηθάει, όπως είπε
Πιερρακάκης για ψηφιακό σχολείο: Η τεχνολογία βοηθάει επικουρικά