Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Έρευνες για επίορκους αστυνομικούς που κάλυπταν κύκλωμα εκβίασης

Έρευνες για επίορκους αστυνομικούς που κάλυπταν κύκλωμα εκβίασης

Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες των αρχών για πυρήνα επίορκων αστυνομικών που φέρεται ότι ελέγχει κύκλωμα αλλοδαπών.

Η δράση των επίορκων αστυνομικών ήρθε στο φως μετά από τη σύλληψη την περασμένη Παρασκευή ενός αστυνομικού και ενός αλλοδαπού με τις κατηγορίες της παράνομης κατακράτησης, της απόπειρας εκβίασης κατά συναυτουργία και των απρόκλητων σωματικών βλαβών.

Σε συνεννόηση με τον υπουργό Επικρατείας, Π. Νικολούδη, η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛΑΣ εντόπισε στη συνέχεια το κύκλωμα των αλλοδαπών που με τη στήριξη και τη συνεργασία επίορκων αστυνομικών επιδιδόταν σε παράνομες δράσεις στο κέντρο της Αθήνας.

Σύντομα εκτιμάται ότι θα εξαρθρωθεί ολόκληρο το κύκλωμα, ενώ για την υπόθεση αναμένονται συλλήψεις και παραπομπές στον εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πόλεμος στην Ουκρανία: «Έτοιμος» για συνάντηση με Ζελένσκι δήλωσε ο Πούτιν
Αποκλειστικά και μόνο στο πλαίσιο του «τελευταίου σταδίου» των διαπραγματεύσεων ανάμεσα στη Μόσχα και στο Κίεβο
Πόλεμος στην Ουκρανία: «Έτοιμος» για συνάντηση με Ζελένσκι δήλωσε ο Πούτιν
Φλωρίδης για Κωνσταντοπούλου: Υπέβαλε σε 7ετή δικαστικά βασανιστήρια θύματα βιασμού
Ο υπουργός Δικαιοσύνης αποκάλυψε ότι ο βιαστής-πελάτης της κυρίας Κωνσταντοπούλου αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου
Φλωρίδης για Κωνσταντοπούλου: Υπέβαλε σε 7ετή δικαστικά βασανιστήρια θύματα βιασμού