Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σάλος στην Καρδίτσα! 76χρονη καλλιεργούσε και εμπορευόταν κάνναβη!

Στο σπίτι της βρέθηκαν έντεκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,43 ως 2,10 μέτρων!

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Καρδίτσας η είδηση ότι μια 76χρονη γυναίκα καλλιεργούσε κάνναβη και είχε στην κατοχή της σημαντικές ποσότητες χασίς τις οποίες σκόπευε να πουλήσει!

Η ηλικιωμένη συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας στο σπίτι της στην Καρδίτσα και οδηγήθηκε σιδηροδέσμια στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών! Πριν από αυτό οι αστυνομικοί είχαν εξακριβώσει τα στοιχεία ταυτότητας της ύποπτης ηλικιωμένης και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία της. Έτσι επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που είχαν για τη δράση της 76χρονης.

Στο σπίτι της συλληφθείσας βρέθηκαν έντεκα δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,43 ως 2,10 μέτρων! Επίσης, στην κατοχή της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν έξι νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 212,7 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά, αλλά και 24 φυσίγγια μαζί με δύο κενούς γεμιστήρες! Η προανάκριση συνεχίζεται για να εξακριβωθούν και οι συνεργοί της ηλικιωμένης που αναλάμβαναν την πώληση των ναρκωτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΥΠΑ: Ξεκινά από αύριο η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα
Σε επιδοτούμενους ανέργους, δικαιούχους της ειδικής παροχής προστασίας της μητρότητας, επιδόματος γονικής άδειας και επιδόματος εργασίας
ΔΥΠΑ: Ξεκινά από αύριο η προπληρωμή επιδομάτων και Δώρου Πάσχα
Θεσσαλονίκη: Σπείρα άδειαζε σπίτια σε Τούμπα και Καλαμαριά – Με αντικλείδια
Ταυτοποιήθηκαν από την αστυνομία 2 δράστες – Λεία πάνω από 20.000 ευρώ, έκλεβαν χρήματα, κοσμήματα, αντικείμενα και συσκευές
Θεσσαλονίκη: Σπείρα άδειαζε σπίτια σε Τούμπα και Καλαμαριά – Με αντικλείδια