Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Κέρκυρα: Στέλεχος λογιστηρίου σε μουσείο, διακινούσε ναρκωτικά!

Συμμετείχε μαζί με άλλα δύο άτομα σε σπείρα που διακινούσε κοκαΐνη

Ένα 47χρονο στέλεχος της ΕΤΑΔ ΑΕ και με θέση ευθύνης στο λογιστήριο του Αχιλλείου της Κέρκυρας συνελήφθη για υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών και κατοχή κοκαΐνης. Πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της οικονομικής διεύθυνσης του μουσείου που φέρεται να συμμετείχε μαζί με άλλα δύο άτομα σε σπείρα διακίνησης ναρκωτικών.

Ειδικότερα, το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Κέρκυρας κατέσχεσε 10,5 γραμμάρια κοκαΐνης, χρηματικό ποσό των 61.825 ευρώ, καθώς και δίκυκλη μοτοσυκλέτα ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών. Ταυτοποιήθηκαν και συνελήφθησαν για τη δράση τους, τη Δευτέρα το απόγευμα κατά την διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης τρεις ημεδαποί 54, 52 και 47 ετών.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης συμμορίας, της διακίνησης κοκαΐνης, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του 54χρονου και σε άλλα αδικήματα.

Από την αστυνομική έρευνα και την συνδυαστική αξιοποίηση των ευρημάτων που συγκεντρώθηκαν από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κέρκυρας, προέκυψε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο 54χρονος και ο 52χρονος προέβαιναν στη συστηματική διακίνηση κοκαΐνης.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία
Πιστεύουμε ότι χωρίς αυξημένη πίεση, η Ρωσία δεν θα λάβει πραγματικά πρακτικά μέτρα για να τερματίσει τον πόλεμο, δήλωσε ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι
Ζελένσκι: Δεν πιστεύω ότι η Ρωσία θα σεβαστεί την επικείμενη τριήμερη εκεχειρία