Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Άγριο έγκλημα: Τραγικός θάνατος γνωστού εστιάτορα στην Ύδρα

Ληστές εισέβαλαν στο σπίτι γνωστού εστιάτορα στην Ύδρα – Νεκρός ο άνδρας – Προσαγωγές από την αστυνομία

Τραγικό θάνατο βρήκε γνωστός εστιάτορας της Υδρας (στη θέση Ξερή Ελιά) τη νύχτα του Σαββάτου, όταν στο σπίτι του εισέβαλλαν ληστές για να αρπάξουν τις εισπράξεις της ημέρας.

Στο σπίτι του 67χρονου και της 56χρονης συζύγου του, εισέβαλαν ληστές αφού τους έδεσαν και τους φίμωσαν, άρπαξαν χρήματα και κοσμήματα.  Η αστυνομία εξετάζει εάν ο άνδρας έπεσε θύμα βασανισμού από τους ληστές ή εάν πέθανε από παθολογικά αίτια, εξαιτίας της πίεσης. Η σύζυγός του κατάφερε να λυθεί και να ειδοποιήσει την αστυνομία. Οι άνδρες της Αστυνομίας του νησιού έχουν προσαγάγει τέσσερις ή πέντε γεωργιανούς πολίτες.

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, ο 67χρονος επιχειρηματίας και η σύζυγός του έκλεισαν την ταβέρνα που διατηρούν στο νησί γύρω στις 2 τα ξημερώματα και πήγαν σπίτι τους να κοιμηθούν. Γύρω στις 03:30 δύο άτομα εισέβαλαν στο σπίτι παραβιάζοντας την κεντρική είσοδο, τους έδεσαν, τους φίμωσαν και ρωτούσαν επίμονα για το που έχουν χρήματα, όπως φέρεται να είπε η σύζυγος του θύματος στους αστυνομικούς. Οι δράστες έψαξαν το σπίτι, βρήκαν χρήματα, τα πήραν και εξαφανίστηκαν.

Όπως είπε η γυναίκα στους αστυνομικούς, η ίδια λιποθύμησε και όταν συνήλθε, είδε το άντρα της αναίσθητο, κατάφερε να λυθεί και να μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι. Αμέσως σήμανε συναγερμός στο νησί. Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι και διαπίστωσαν ότι ο 67χρονος επιχειρηματίας, που ήταν δεμένος και φιμωμένος, είχε χάσει τη ζωή του. Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει εάν ο θάνατός του οφείλετε σε ασφυξία ή παθολογικά αίτια.

Γύρω στις 06:30 προσήχθησαν τρεις Γεωργιανοί, οι οποίοι ήταν στο λιμάνι και αναζητούσαν αγωνιωδώς θαλάσσιο ταξί για να μεταβούν στην Αίγινα. Έχει επίσης προσαχθεί ένα ζευγάρι Γεωργιανών που τα τελευταία χρόνια εργάζονταν στην κουζίνα της ταβέρνας. Στο νησί μεταβαίνει κλιμάκιο του τμήματος ανθρωποκτονιών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλονίκη: Γιατί γέμισε νεκρά ποντίκια η παραλία - Ο καθαρισμός του Θερμαϊκού
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης προτείνει την ίδρυση φορέα για την εποπτεία και τον καθαρισμό του Θερμαϊκού κόλπου
Θεσσαλονίκη: Γιατί γέμισε νεκρά ποντίκια η παραλία - Ο καθαρισμός του Θερμαϊκού
«Βόμβα» στον Ολυμπιακό: Τέλος ο Αλέξης Κούγιας – Γιατί παραιτήθηκε
Με ανακοίνωσή του, ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, έκανε γνωστό ότι παραιτείται από την αντιπροεδρία και τη θέση του νομικού συμβούλου της ΠΑΕ...
«Βόμβα» στον Ολυμπιακό: Τέλος ο Αλέξης Κούγιας – Γιατί παραιτήθηκε