Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Επίθεση με... αυγά και ντομάτες σε Αβραμόπουλο και Τίμερμανς στην Κω! (video)

Αντιμέτωποι με κατοίκους βρέθηκαν στην Κω οι δύο Επίτροποι Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Αντιμέτωποι με... αυγά και ντομάτες από οργισμένους κατοίκους της Κω, ήρθαν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Φρανς Τίμερμανς! Οι δύο Επίτροποι Μεταναστευτικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Ένωσης βρέθηκαν στην Κω προκειμένου να συζητήσουν με τους τοπικούς φορείς για το μείζον ζήτημα του μεταναστευτικού.

Φτάνοντας, όμως, το πρωί στο δημαρχείο της Κω βρέθηκαν αντιμέτωποι με δεκάδες κατοίκους του νησιού οι οποίοι μόλις είδαν τα αυτοκίνητα με τους δύο άνδρες να φτάσουν, ξέσπασαν σε αποδοκιμασίες, φωνάζοντας μεταξύ άλλων: «Προδότες, να φύγετε από εδώ», «Δοσίλογοι έχετε καταστρέψει τη χώρα».

Αποχωρώντας αργότερα από το δημαρχείο ήρθαν και πάλι αντιμέτωποι με πολίτες που τους περίμεναν από έξω για να τους αποδοκιμάσουν. ΟΙ κ.κ. Αβραμόπουλος και Τίμερμανς πέρασαν πίσω από τους αστυνομικούς και προσπάθησαν γρήγορα να μπουν στα αυτοκίνητά τους.

Ωστόσο οι συγκεντρωμένοι άρχισαν να τους βρίζουν ενώ κάποιοι πέταξαν προς το μέρος τους αυγά και ντομάτες, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο από το Kostoday

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς – Σε εξέλιξη συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα
«Εάν συνεχιστεί η στρατιωτική επίθεση του Ισραήλ στη Ράφα, δεν θα υπάρξει συμφωνία κατάπαυσης του πυρός»
Στο Κάιρο αντιπροσωπεία της Χαμάς – Σε εξέλιξη συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα
Τέλος 4 στα 10 προϊόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ – Ποια θα γίνουν παρελθόν
Οι επικείμενες αλλαγές στους όρους πληρωμών των προμηθευτών από τα σούπερ μάρκετ σύμφωνα με την οδηγία της ΕΕ θέτει σε κίνδυνο αρκετά προϊόντα
Τέλος 4 στα 10 προϊόντα από τα ράφια των σούπερ μάρκετ – Ποια θα γίνουν παρελθόν