Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Σοκ! 15χρονος πυροβόλησε με καραμπίνα και σκότωσε έναν 17χρονο!

Πληροφορίες από τοπικά μέσα της Κάτω Αχαΐας, αναφέρουν πως ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το θύμα τον τρομοκρατούσε

Σοκ σε όλη τη χώρα έχει προκαλέσει η δολοφονία ενός 17χρονου μαθητή στην Κάτω Αχαΐα, τον οποίο πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα και τραυμάτισε ένας 15χρονος. Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής. Ο 17χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο όπου και κατέληξε, ενώ ο 15χρονος δράστης συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 15χρονος πυροβόλησε τον 17χρονο, με κυνηγετική καραμπίνα, στο προαύλιο του 2ου Δημοτικού σχολείου της πόλης, χωρίς να έχει διευκρινιστεί εάν αυτό συνέβη κατά λάθος ή από πρόθεση. Πληροφορίες από τοπικά μέσα αναφέρουν πως ο δράστης ισχυρίστηκε ότι το θύμα τον τρομοκρατούσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο 15χρονος φέρεται να πήρε την κυνηγετική καραμπίνα από το σπίτι του και να πήγε στην περιοχή του 2ου δημοτικού σχολείου Κάτω Αχαΐας, όπου βρισκόταν ο 17χρονος, μαζί με άλλους συνομηλίκους του, και να πυροβόλησε εναντίον του.

Έρευνες για τις συνθήκες υπό τις οποίες έγινε το φονικό διεξάγει το τοπικό αστυνομικό τμήμα. Οι αστυνομικοί λαμβάνουν καταθέσεις, προκειμένου να εξακριβώσουν, γιατί ο 15χρονος πυροβόλησε εναντίον του 17χρονου. Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, καθώς υπάρχουν φόβοι για βεντέτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ