Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Για πορνογραφία ανηλίκων κατηγορούνται τρεις νεαροί

Μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, σχετικά με υπόθεση 12χρονης, που είχε μεταφερθεί σε παιδιατρική κλινική, σε κατάσταση μέθης

Δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση μέσω διαδικτύου σχηματίστηκε σε βάρος δύο Ελλήνων 29 και 24 ετών, αλλά και κατά ενός 21χρονου αλλοδαπού.

Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, σχετικά με υπόθεση 12χρονης, που είχε μεταφερθεί σε παιδιατρική κλινική, σε κατάσταση μέθης. Όπως προέκυψε η ανήλικη συνομιλούσε μέσω διαδικτύου με τέσσερα άτομα, τα οποία και της είχαν ζητήσει να τους αποστείλει φωτογραφίες της με άσεμνο περιεχόμενο. Επίσης, υπήρχαν προτροπές και από τους τέσσερις προκειμένου ο καθένας χωριστά να βρεθεί με την ανήλικη και να ενεργήσει ασελγείς πράξεις μαζί της.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών και μετά από άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και ενδελεχή διαδικτυακή έρευνα βρέθηκαν τα ηλεκτρονικά ίχνη των δραστών.

Κλιμάκια αστυνομικών της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, παρουσία Δικαστικού Λειτουργού, μετέβησαν στις οικίες των δύο Ελλήνων από όπου και κατέσχεσαν έναν φορητό υπολογιστή και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ 21χρονος αλλοδαπός αναζητείται, καθώς έχει μετακομίσει σε άγνωστη διεύθυνση.

Οι δικογραφίες που σχηματίστηκαν θα υποβληθούν στον Εισαγγελέα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ