Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Συνελήφθη 41χρονος που έκανε ληστείες σε καταστήματα στις Σέρρες

Είχε κάνει τέσσερις ληστείες από το Σάββατο και έπειτα!

Εξιχνιάστηκαν, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών , συνολικά 4 κλοπές, εκ των οποίων η μία απόπειρα, που έγιναν τις προηγούμενες μέρες σε καταστήματα στην πόλη των Σερρών.

Για την υπόθεση συνελήφθη 41χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.

Ειδικότερα, χθες (15-09-2015) τα ξημερώματα σε στοχευμένο έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. των Σερρών, βρέθηκαν στην κατοχή του 41χρονου και κατασχέθηκαν ένα κινητό τηλέφωνο και ένα tablet, για τα οποία δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την κατοχή τους.

Από την περαιτέρω έρευνα, προέκυψε ότι ο παραπάνω άντρας, δρώντας κατά το διάστημα από 12 έως 14 Σεπτεμβρίου του 2015, αφαίρεσε από 4 καταστήματα στην πόλη των Σερρών, τις παραπάνω ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και μία τσάντα που περιείχε μικρό χρηματικό ποσό.

Σημειώνεται ότι ο 41χρονος έχει απασχολήσει τις αστυνομικές Αρχές και κατά το παρελθόν για παρόμοια αδικήματα.

Οι έρευνες από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών συνεχίζονται, προκειμένου να διαπιστωθεί η τυχόν συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΑΟΚ: Γιώργος και Νίκος Σαββίδης αγκαλιά με το τρόπαιο – Πότε θα πάει στον Ιβάν
Οι γιοι του προέδρου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη, δεν αποχωρίζονται το τρόπαιο - Σύντομα θα φτάσει και στα χέρια του
ΠΑΟΚ: Γιώργος και Νίκος Σαββίδης αγκαλιά με το τρόπαιο – Πότε θα πάει στον Ιβάν