Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Φυτεία με δενδρύλλια κάνναβης καλλιεργούσε ένας 60χρονος! (φωτο)

Ο 60χρονος καλλιεργούσε 30 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 1,5 ως και 2,6 μέτρα!

Μια ολόκληρη φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης διατηρούσε σε απόκρημνη δασική ένας 60χρονος ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία.

Η φυτεία εντοπίστηκε στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας.

Κατά την αστυνομική επιχείρηση, συνελήφθη χθες (17-09-2015) το μεσημέρι, ο 60χρονος ημεδαπός καλλιεργητής, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, κακουργηματικού χαρακτήρα, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης και κατοχή ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν φυτεία σε απόκρημνη δασική περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Πατιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας, αποτελούμενη από 30 δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 1,5 έως 2,6 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την φυτεία καλλιεργούσε ο 60χρονος ημεδαπός ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 25,44 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αρχηγός: Η δική μου αλήθεια - Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο
Μοιράζεται άγνωστες ιστορίες από την καριέρα του και το έπος της Πορτογαλίας - Πότε θα γίνει η παρουσίαση στη Θεσσαλονίκη
Αρχηγός: Η δική μου αλήθεια - Ο Θοδωρής Ζαγοράκης παρουσιάζει το πρώτο του βιβλίο
Μπούγας: Σχεδόν βέβαιη η έφεση του Εισαγγελέα στην απόφαση για το Μάτι
Η απόφαση του δικαστηρίου είναι αναντίστοιχη προς το μέγεθος της απώλειας και προς το μέγεθος της τραγωδίας, είπε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης
Μπούγας: Σχεδόν βέβαιη η έφεση του Εισαγγελέα στην απόφαση για το Μάτι