Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό γυναίκας σε δύσβατη περιοχή (φωτο)

Η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε σε βραχώδες σημείο δύσβατης περιοχής στην Κοζάνη

Μεγάλη επιχείρηση στήθηκε για τον εντοπισμό 60χρονης από την Ξηρολίμνη Κοζάνης, η οποία είχε εγκλωβιστεί σε βραχώδες σημείο.

Για την ανεύρεση της 60χρονης είχαν κινητοποιηθεί από χθες το μεσημέρι δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυρσβεστικής, της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων, αλλά και των Διασωστικών Ομάδων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας. Εν τέλει η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε χθες το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το kozan.gr, η περιπέτεια της 60χρονης ξεκίνησε όταν βγήκε για να συλλέξει καρπούς θαμνοειδούς φυτού (κρανιά). Κατά τη διέλευσή της από δύσβατη περιοχή, το πόδι της εγκλωβίστηκε σε κάποιο βραχώδες σημείο.

Με το κινητό της τηλέφωνο ειδοποίησε κατοίκους του χωριού και εκείνοι με τη σειρά τους, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, που έστησαν επιχείρηση στο σημείο, με τη συνδρομή της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Κοζάνης, καθώς και των Διασωστικών Ομάδων Κοζάνης και Πτολεμαΐδας. Το έργο διάσωσής της ήταν δύσκολο καθώς η περιοχή ήταν δύσβατη,

Οι φωτογραφίες από την επιχείρηση διάσωσης, δημοσιεύτηκαν από το xirolimni.blogspot.gr:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θεσσαλία: Ολοκληρώνονται οι έλεγχοι για τον δεύτερο κύκλο της κρατικής αρωγής
Από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πλημμύρες του Σεπτεμβρίου του 2023
Θεσσαλία: Ολοκληρώνονται οι έλεγχοι για τον δεύτερο κύκλο της κρατικής αρωγής