Skip to main content
Menu Αναζήτηση
espa-banner

Επιστρέφει στη φυλακή ο... «Εσκομπάρ» της Βόρειας Ελλάδας!

Είχε αφεθεί ελεύθερος πριν μερικές μέρες, αλλά συνελήφθη ξανά έπειτα από σχετική απόφαση του Αρείου Πάγου

Στη φυλακή επιστρέφει ο 51χρονος «βαρώνος» των ναρκωτικών στη Βόρεια Ελλάδα, ο οποίος είχε αφεθεί ελεύθερος πριν από λίγες μέρες.

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος Αγγελόπουλος, ο οποίος είναι γνωστός και ως ο... «Εσκομπάρ» της Βόρειας Ελλάδας, συνελήφθη σήμερα το πρωί σε περιοχή της Πιερίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, o καθώς σύμφωνα με απόφαση του Άρειου Πάγου, διατάχθηκε η συνέχιση εκτέλεσης καταδικαστικής απόφασης του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Πειραιά.

Σύμφωνα με την απόφαση στον 51χρονο είχε επιβληθεί ποινή ισόβιας κάθειρξης, ποινή φυλάκισης 5 ετών και χρηματική ποινή των 300.000 ευρώ, για τα αδικήματα της οργάνωσης, της χρηματοδότησης, της κατεύθυνσης και της εποπτείας μεταφοράς ναρκωτικών από κοινού, της μεταφοράς ναρκωτικών κατ' επάγγελμα, της σύστασης συμμορίας και της κατοχής όπλου και πυρομαχικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Υπενθυμίζεται ότι ο Αγγελόπουλος είχε αποφυλακιστεί πριν από λίγο καιρό, έχοντας εκτίσει 11 από τα 22 χρόνια κάθειρξης που του είχαν επιβληθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μπάιντεν για διαδηλώσεις σε πανεπιστήμια: «Ναι στο δικαίωμα στη διαμαρτυρία, όχι στο χάος»
« Ο αντισημιτισμός δεν έχει θέση ούτε στα πανεπιστήμια, ούτε στην Αμερική» είπε ο πρόεδρος των ΗΠΑ
Μπάιντεν για διαδηλώσεις σε πανεπιστήμια: «Ναι στο δικαίωμα στη διαμαρτυρία, όχι στο χάος»